Jön a Prédikátor 2. évada, itt az első trailer

Ismered a viccet, amiben egy hitehagyott pap, egy bérgyilkosnő meg egy ír vámpír ülnek a kocsiban? Most majd megismered!

Tavaly igencsak sikeres volt a Seth Rogen producerkedésével összehozott Prédikátor tévésorozat, így az AMC zöld utat adott a folytatásra. A 13 epizódos második évad június 25-én startol, és van már egy előzetes is hozzá:

Nem biztos, hogy mindenki tudja: a Prédikátor a képregényadaptációs sorozatok közé tartozik. Eredetileg ugyanis Grath Ennis találta ki, hogy egy démonszállta, alkoholista tiszteletes a bérgyilkos exbarátnőjével és egy ír vámpírral autózza végig Amerika déli államait, ahol minden porfészekben whiskyt vedelő, tahó redneckek élik erőszakos mindennapjaikat - ők hárman pedig jól kicsontozzák őket.

Forrás: AMC

 

A sorozatverzióban Jesse Custer tiszteletest Dominic Cooper alakítja, a bérgyilkos barátnőt Ruth Negga, az eszelős vámpírt pedig Joseph Gilgun. A trió természetesen az új évadban is mindenféle őrült kalandba keveredik, lesz itt lövöldözéstől kezdve robbanásokon át elmetrükkökig minden! (via Geektyrant)