Keanu Reeves dühös zsaruként vág rendet - szerdán a tévében

Levetítik Az utca királyait, de ezen kívül is lesz még néznivaló a tévében.

Az utca királyai - Film+, június 10. szerda, 19h

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

 

Dick és Jane trükkjei - Viasat3, június 10. szerda, 20.55h

Az éveken át tartó kitartó munka meghozza gyümölcsét, Dick Harper a média óriáscég alelnöke lesz. Ám a cég váratlanul összeomlik és Dicknek mennie kell. Még pénzt sem tudott félretenni a borús napokra. Most viszont zuhog, mintha dézsából öntenék. Dick és neje, Jane rettegve nézi, amint a csinos külvárosi otthonuk és az autóik elúsznak, az érdekbarátaik eltűnnek mellőlük. A korrupt munkaadója példáján felbuzdulva Dicknek ragyogó ötlete támad: ha a főnöke lopott, talán ő is célt érhet hasonló módszerrel. Frissen szerzett tudományával Dick és Jane kacagtató bosszúhadjáratba kezd.

 

Paddington - Filmcafe, június 10. szerda, 21h

A kismackó a perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével, aki sokat mesélt neki Angliáról. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni felcsempészi a mackót egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. Egyedül érkezik a Paddington állomásra, ahol azzal szembesül, hogy az élet nem pont olyan a városban, ahogy azt megálmodta. Szerencsére találkozik a Brown családdal, akik befogadják, amíg megkeresi a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire.

 

Gengszterosztag - AMC, június 10. szerda, 21h

Los Angelesnek volt már királya. Mickey Cohen (Sean Penn) korlát és gátlás nélkül uralkodott a városon. A negyvenes-ötvenes években a kábítószer- és fegyverkereskedelem, a kuplerájok és a tiltott játékbarlangok mind neki adóztak. De nemcsak a bűnözők voltak az alattvalói; a rendőrség és a politikusok is az udvartartásába tartoztak. A gengszterfőnök uralmának alig volt határa. Csupán néhány őrült, vakmerő zsaru hitte azt, hogy meg kell őt állítani. John O'Mara (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling), az LAPD veteránjai: ők még hisznek abban, hogy ez a város nem a maffiáé, és nekik az a dolguk, hogy a tisztességet védjék.

 

Hajsza a föld alatt - Duna Tv, június 10. szerda, 21.50h

Blue, Green, Grey és Brown négy elkeseredett bűnöző, akik egy minden képzeletet felülmúló tervet eszelnek ki, aminek már csak féktelen merészsége miatt is sikerülnie kell. Egymillió dollárnyi váltságdíj reményében tizenhét utassal a fedélzetén eltérítenek egy New York-i metrószerelvényt. Egy órát adnak a hatóságoknak, hogy összeszedjék a pénzt, utána percenként lelőnek egy utast. Az ügyet a rendőrség Garber felügyelőre bízza, s amint közeleg a kiszabott határidő, úgy válik szinte elviselhetetlenné a rá nehezedő nyomás. A megoldhatatlannak tűnő feladat tovább bonyolódik, amikor a szerelvény elszabadul, s a vezető nélküli kocsi őrült sebességgel South Ferry felé robog...

 

Rozsda és csont - SuperTV2, június 10. szerda, 22.25h

Ali magára marad 5 éves kisfiával, Sammel, akit szinte nem is ismer. Kényszerűségből illegális utcai harcból tartja fenn magát. Egy éjjel egy kocsmai verekedés összehozza a gyönyörű és magabiztos Stéphanie-val, aki delfinidomárként dolgozik a helyi aquaparkban. Mikor újból találkoznak, Ali megtudja, hogy a lányt baleset érte: elvesztette mindkét lábát és álmai jó részét. A férfi elhatározza, hogy segít rajta _ sajnálat és szánakozás nélkül. A lány pedig újra élni kezd.

 

Édeshármas - Filmcafe, június 10. szerda, 22.40h

Egy számítógépes tévedés következtében két fiú, Stuart és Eddie a gyönyörű, de bolondos diáklányt, Alex-et kapja szobatársnak a kollégiumban. A bizarr tévedés komikus és zavarba ejtő helyzeteket produkál, mert a három fiatal mindegyike között vonzalom alakul ki. Stuart Alex-et akarja, Alex Eddy-re hajt, Eddy pedig _ nos, Eddy még azt sem tudja pontosan, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti-e...

 

Hét nővér - Film+, június 10. szerda, 23.25h

A túlnépesedést megakadályozásáért a világ kormányai bevezetik a csak egy gyerek törvényt, amelynek értelmében egy családban csak egy gyermek születhet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt. Egy férfinak különleges kihívást jelent, hogy hét, egymásra tökéletesen hasonlító lányunokáját úgy nevelje fel, hogy az senkinek ne szúrjon szemet. A lányok egy személyi azonosság alatt élnek, mindegyikük hetente csak egyszer mehet el otthonról, a testvérei napi tennivalóját szem előtt tartva. Egy nap azonban egyikük nem tér haza, aminek beláthatatlan következményei lehetnek a többiekre nézve.