Kedvenc tévés seriffünk elkotyogta, mi lesz a Stranger Things 3. évadában!

Vajon összejön Winona Ryderrel? Kiderül, mit tett Vietnamban?

A Stranger Things sztárja, David Harbour nemrég interjút adott a Variety magazinnak. Természetesen szóba került a Netflix ünnepelt sci-fi sorozata is, aminek 2019-re várható a 3. évada.

Az új évad természetesen még tovább mélyíti majd a már eddig megismert és kimondottan megszeretett karaktereket – kérdés például, hogy Hopper seriff, és a zaklatott életű anyuka, Joyce (Winona Ryder) összejönnek-e végre? Harbour így jellemezte a két karakter közötti kapcsolatot:

Imádom a Joyce és Hopper párosát és a köztük kialakult dinamizmust, de sajnos úgy érzem, kevés időnk volt bemutatni a 2. évadban ennek a két elveszett embernek a viszonyát. Olyanok ők, mint Jack Nicholson és Faye Dunaway a Kínai negyedben, vagy mint Indiana Jones és Marion a Frigyládában.

Kézen fekvő lenne, hogy kialakuljon köztük valami, hiszen ugye sokszor segítettek már egymásnak, és mindketten egyedülálló szülőként próbálják a lehető legjobban nevelni a természetfeletti erőkkel kapcsolatba kerülő gyermekeiket (Joyce Willt, a seriff pedig az örökbe fogadott Elevent). A seriffet alakító színész szerint azonban ez nem ilyen egyszerű:

Gyűlölik is meg szeretik is egymást. A Duffer fivérek nagyon kifinomultan mutatták be ezt a viszonyt, Winona pedig profin belement a se veled-se nélküled játékba. Nagyon élveztük a közösen felvett jeleneteinket, jó lenne ilyenekből minél több!

És hogy mi minden lehetne majd ezekben az új jelenetekben?

Jó lenne egy kicsit jobban beleásni magunkat Hopper múltjába. Megvan a jelenet, amikor Eleven lement a pincébe, és ott volt egy rakás doboz, olyan feliratokkal, hogy „Hawkins Laboratórium”, „Fater”, „New York” meg „Vietnam”? Rengeteg sztorilehetőség lehet abban, hogy vajon mit csinált Hopper New York-i zsaruként vagy a vietnami háborúban? Iszonyú jó lenne ezeket mind megmutatni, de tisztában vagyok vele, hogy van egy rakás másik nagyszerű karakter is a sorozatban, úgyhogy egyelőre fogalmam sincs, hogyan juthatna rá idő.

Még el se kezdődött 2018, én máris azt várom, hogy gyorsan teljen el, és jöjjön a Stranger Things 2019-es, új évada!