Két Dancing with the Stars adásban zsűrizik majd a Vad angyal sztárja

Október 8-án kezdetét veszi a Dancing with the Stars harmadik évada. A TV2 táncos show-jában a parkettre lépő tíz hírességnek és profi táncpartnerének a nézők mellett a zsűrit is meg kell győznie produkciójával, ha versenyben akar maradni.

A nagyszabású show első két adásában egy világsztár, a Vad angyal című sorozat sztárja, Facundo Arana is zsűritagként pontozza majd a párosokat. A színész szerdán érkezett Budapestre a TV2 25. születésnapja alkalmából, és alig várja, hogy elkezdődjön a show.

Lékai-Kiss Ramóna és Facundo Arana; Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A műsorvezetők - ahogy már megszokhattuk - Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesz, október 8-án, szombaton 20 órakor elindul a harmadik évad. 

Még csak két napja vagyok Budapesten, de nagyon tetszik a város. Sétáltam a belvárosban, a Budai Vár és a Parlament is gyönyörű, az emberek kedvesek és igaz a hír, hogy a magyar nők nagyon szépek”

– mondta Facundo Arana, aki szerdán délután érkezett Magyarországra. – „Alig várom a szombat esti show-t. Nem vagyok profi táncos, így nem a technikai megoldásokra és a lépésekre figyelek majd, hanem arra, hogy melyik az a páros, aki eléri a szívemet és az érzelmeimre hat. Ez a legfontosabb szerintem a táncban épp úgy, mint az én szakmámban” – tette hozzá a színész, aki Ördög Nóra, Bereczki Zoltán, Juronics Tamás és Szente Vajk mellett ül majd a műsor zsűrijében.

Aki azonban még a szombati élő show előtt látni szeretné Facundo Aranát, az kövesse a TV2 Play élő közvetítését pénteken 19:00-tól a TV2 exkluzív, 25. születésnapi partyjának vörösszőnyeges bevonulásáról, ahol nem csak a világsztár, hanem a TV2 legismertebb arcai is ott lesznek.

Dancing with the Stars – október 8-tól szombatonként 20:00-tól a TV2-n!