Két színészt is igazoltak a Kemény motorosok testvérsorozatához

Készül a Sons of Anarchy spin-offja, amiben Edward James Olmos mellett Clayton Cardenas is szerepet kapott.

A Kemény motorosok (Sons of Anarchy) 2014 decemberében véget ért,  2015 nyarán pedig jött a jó hír, hogy a sorozat atyja, Kurt Stutter már a folytatáson gondolkozik, és azt ígérte, hogy a spin-off hangulatában és történetmesélési stílusában is teljesen más lesz mint az eredeti sorozat.

Persze lehet, hogy sokan örültek volna neki, de azóta kiderült, hogy a Mayans MC nem előzménysorozat lesz,  hanem a SOA utáni időkben játszódik, és a főszereplője nem más mint a Mayans mostorosbanda egyik tagja, EZ Reyes, a helyszín pedig nem Észak-Kalifornia, hanem a mexikói határ. 

Ugyan azt még nem tudni, hogy ki játsza a főszerepet, de azért ismert színészt már sikerült igazolni, ő pedig nem más, mint az igazi sorozatveterán, Edward James Olmos. Ő a Reyes család korábban erős vezetőjét alakítja majd, aki szeretné, ha fiai a helyes utat választanák.  

Getty Images

A Hollywood Reporter bedobott még egy nevet Olmos mellé: Clayton Cardenas Angel Reyest, EZ testvérét játssza majd.  Cardenas a Bűnök és előítéletek című sorozatból lehet ismerős.

A pilotot valószínűleg decemberben mutatják be, és Stutter szerzőtársa Elgin James lesz.