Két új zsűritaggal tér vissza a Sztárban sztár

A műsor nyolcadik évada hamarosan indul a TV2-n.

2020 ősze után idén tavasszal, a nyolcadik évaddal visszatér a TV2 műsora a Sztárban Sztár, és ismét tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb hazai vagy külföldi zenei legenda bőrébe bújva bizonyítson. A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez az átváltozó művészeknek a nézők mellett természetesen a négytagú zsűrit is meg kell győznie: az ítészek között az előző évadban látható Kökény Attila és Papp Szabi mellett, Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert, Makranczi Zalán foglal majd helyet. Hamarosan az előadók névsora is kiderül.

Forrás: TV2

 

A műsor élő adásai során most is kiderül majd, kihez vándorol az előző széria győztesétől, Szabó Ádámtól a megtisztelő, Magyarország legsokoldalúbb előadója cím. A műsor házigazdája Till Attila lesz.

Ez a nézői és szakmai körben is rendkívül népszerű formátum olyan kiváló elismeréseket zsebelt be, mint a Story Ötcsillag-díj – Az év leg-leg-legje (2014, 2016), és Az év televíziós produkciója (2015, 2017). A Televíziós Újságírók Díja – A legjobb nagyszabású showműsor kategóriában (2014, 2015, 2016). A díjátadó történetében ezt a kategóriát a legtöbbször a Sztárban Sztár nyerte. Illetve a Kamera Korrektúra elismerés – A legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor kategóriában (2014, 2016).

(Forrás: TV2)

 

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.