Kevin Bacon Ahová lépek, szörny terem-sorozatot forgat

Az Amazon helyett a Syfy tévécsatorna folytatja a '90-es évek legmenőbb szörnyvadászos filmjét.

Jó hírünk van minden Kevin Bacon- és Tremors-rajongónak: az Amazon helyett végül a SyFy tévécsatornánál készül el a korábban beígért Ahová lépek, szörny terem sorozat.

A 2015 óta tervezgetett sorozat főszereplője Kevin Bacon lesz, aki legutóbb a Screen Daily-nek adott interjújában mesélt az új Tremorsról, és hogy mennyire ölül annak, hogy ismét eljátszhatja a sivatagban randalírozó óriásférgekkel harcoló Valentine McKee-t:

Forgatunk egy pilotot a SyFy-nak. McKee az egyetlen általam eljátszott karakter, akinél tényleg kíváncsi vagyok, mi lett vele 25 év elteltével. Az Ahová lépek... nagyon jó kis film volt. Nem szoktam visszanézni a régi munkáimat, de most kivételt tettem. Nagyon érdekelt, mi történt ezalatt ezzel a lúzerrel, aki egy teljesen átlagos életet élt, de aztán jött ez a különös találkozás a szörnyekkel, és így egy pillanatra hős lehetett.

Bacon interjúrészleteiből nagyon úgy tűnik, hogy a sorozat a nevadai sivatagban játszódó, legelső, 1990-es filmet folytatja, a színész ugyanis csak abban szerepelt.

Így viszont adja magát a kérdés, hogy mi lesz Michael Gross kultikus karakterével, a bajszos-sapkás, fegyvermániás Gummerrel, aki benne volt az 1996-os Tremors 2-ben, a 2001-es harmadik részben (Ahová lépek, már megint szörny terem), a 2003-as Tremors tévésorozatban, a franchise 2004-es előzményfilmjében, a Tremors 4-ben és a 2015-ös Tremors 5: Bloodlinesban is. (via Comingsoon.net)