Ki lesznek akadva a Family Guy rajongói

Az alkotók arra készülnek, hogy visszavesznek a poénok éléből.

A szabad szájú animációs tévésorozat executive producerei, Rich Appel és Alec Sulkin arról számoltak be, hogy a melegekkel kapcsolatos tréfákat fokozatosan ki fogják vonni a témák közül. Az alkotói ígéret szerint a széria azért továbbra is megmarad politikailag inkorrektnek, de úgy érzik, haladniuk kell a korral.

„Ha végignézünk egy 2005–2006-os epizódot és egy olyat, ami 2018–2019-ben készült, lesznek majd különbségek a kettő között.

Van pár dolog, ami akkoriban még simán belefért, és viccelődhettünk vele, de ma már úgy érezzük, hogy ez nem elfogadható”

– nyilatkozta Sulkin.

„A társadalom megváltozott, a közhangulat és a kultúra is más lett. Mivel ez határozza meg a valóságot körülöttünk, úgy gondoljuk, a műsornak is más irányokba kell most elindulnia. Nem arról van szó, hogy azt hisszük, nem engedik meg nekünk, hogy bizonyos dolgokat kimondjunk, hanem mi érezzük úgy, hogy nekünk is változnunk kell” – tette hozzá Appel.

A producerek kitértek arra is, hogy az egyik epizódban nemrégiben kigúnyolták Donald Trumpot, de az alkotók ragaszkodnak hozzá, hogy

ahogy eddig, úgy ezután sem fognak kivételezni egyik párttal sem.

„Volt ugyan néhány részünk, ami balos indíttatású volt, de Clintonból és Barack Obamából ugyanúgy viccet csináltunk. Ha egy demokrata csinál valami idiótaságot, ugyanúgy ki fogjuk figurázni, mint most Trumpot” – szögezték le.


(via Independent)