Kiakadtak a Trónok harca-rajongók: Kit Harington Havas Jon-szakáll nélkül mondott vicceket!

A sztár fergeteges Saturday Night Live-házigazda volt a hétvégén. Még Emilia Clarke is tőle kérdezte meg, mi lesz a sorozat vége.

Többször is megírtuk már itt a Port.hun, hogy a Trónok harca sztárja, Kit Harington civilben egyáltalán nem az a borostás, mogorva savanyújóska, mint Havas Jon a tévésorozatban. Épp ellenkezőleg! Egy gyilkos humorú, fülig érő szájjal vigyorgó fickó, aki bármikor képes viccet csinálni abból, hogy a fél világ egy borostás, mogorva savanyújóskaként ismeri. Már ha egyáltalán felismerik, mert szakáll nélkül tényleg olyan, mintha nem is ő lenne. Na, ilyenekről sztorizgatott egy profi stand up comedys magabiztosságával a  hétvégi Saturday Night Live showműsorban, olyan beépített emberekkel, mint a nézőtéren ülő Emilia Clarke.

A net népe kicsit ki is akadt a szakáll nélküli, csupasz képű sztárra. Olyannyira, hogy mostanra ellepték a Twittert az olyan kommentek, hogy Kit Harington soha többé ne merjen megborotválkozni!

Ebben a Saturday Night Live-videóban Harington a számítógépes játékok folyton dumáló NPC-it (azaz nemjátékos karaktereit, vagyis a főhős segítőit) parodizálta fergetegesen:

Ebben a videóban a Trónok harca 8. évadának fináléja utáni időszakra beígért spin offokat, előzménysorozatokat és folytatásokat röhögte ki – egy iszonyúan béna, kamu szakállal az állán!

Ez pedig a Szellemirtókból ismert Leslie Jonesszal közösen előadott jelenete volt, amivel múlt héten harangozták be a hétvégi show-t:

A Trónok harca-rajongó lányok és asszonyok többségének egyébként nem a fenti szkeccsek jöttek be a legjobban, hanem amikor a Saturday Night Live végén a házigazda Harington elköszönt a nézőktől, és megcsókolta feleségét, Rose Leslie-t, aki a sorozat korábbi évadaiban a vad Ygritte-et alakította.

A Trónok harca várva várt utolsó, 8. évada április 14-én startol el Amerikában, Magyarországon pedig hétfőn, hajnali 3 órakor nézhetjük meg az HBO-n az első epizódot. (via Uproxx)