Kiderült, kik lesznek az RTL-es Celebrandi műsorvezetői!

A Blikk szúrta ki, hogy stílszerűen egy házaspár, Puskás-Dallos Peti és Bogi fogja vezetni a hírességeket összeboronáló társkereső realityt.

A bulvársite oldalán azt olvashatjuk, hogy a budapesti II. kerület egyik forgalmas utcájában, az egyik kapu melletti kerítésen érdekes cégérbe botlott munkatársuk: a felirat szerint az adott helyen található a Puskás-Dallos Randiügynökség.

Forrás: Média klub


Mivel a Puskás-Dallos házaspár ezer szállal kötődik az RTL-hez (egyebek mellett annak a révén, hogy a 2019-es X-Faktor forgatása alatt szerettek egymásba), a Blikk logikusan vonta le a következtetést, hogy minden bizonnyal saját szerelmük beteljesülése után most ők fognak segíteni más celebeknek párt találni.

Puskás-Dallos Peti ugyan elhárította a lap érdeklődését, és a csatorna sem jelentette még be hivatalosan a dolgot,

de az információt megosztották a Média klub nevű, friss RTL-es híreket közlő Facebook-oldalon is.

 

Itt az összes celebrandis résztvevő!

Velük teljes a lista: két újabb társkeresőt jelentett be az RTL-es Celebrandi

Danics Dóra és Papp Zsombor is keresi majd az Igazit az RTL társkereső realityjében, így már teljes a lista.

Tovább


Azt viszont már pontosan és hivatalosan is tudni lehet, kik lesznek a Celebrandi sztárrésztvevői: Danics Dóra (egykori X-Faktor-nyertes), Papp Zsombor (Éjjel-Nappal Budapest), a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is együtt szerepelt Schumacher Vanda, Frohner Fecó és Jázmin Viktória volt szépségkirálynő, Bogdányi Titanilla színésznő, ismert szinkronhang, Köcse György versenytáncos és Lukács Miki műsorvezető, Peller Anna exe keresik hamarosan a szerelmet.

Ezenkívül pedig egy további RTL-es műsorral kapcsolatban is érkeztek friss hírek: kiderült ugyanis, hogy a június végén startoló Activityben – amelyben ezúttal a Celebrandihoz hasonlóan szintén celebek vetélkednek majd – nem lesz egy állandó műsorvezető, hanem minden adás elején maguk közül sorsolnak majd ki valakit a játékmester szerepére.


(via Blikk, Média klub, index.hu)