Kiderült, mikor ér véget a ValóVilág 11

Tegnap este az is kiderült, kit hívott ki Párbajra a villa alfahímje, VV Barna.

A Való Világ 11 fináléjára március 5-én 21 órakor kerül sor,

ekkor lesz a mindent eldöntő, legvégső párbaj, és ekkor derül ki, ki viszi el a 36 milliós fődíjat.

Tegnap az is kiderült, hogy VV Barna Lisszát hívta Párbajra, így szombaton kettejük összecsapásán múlik a Valentin-napon is turbékoló pár jövője, Márió arcán ez hűen tükröződött is.

VV Melina romantikus gesztust tett VV Barnáért Valentin-napra


TikTok kihívással kezdték a reggelt a villa lakói, így Barna és Melina már a nap első felét is közösen kezdték. Mivel elsőként készítették el a videót, volt egy kis idejük egymásra is, így Melinának alkalma adódott egy kedves gesztust tenni Barnának Valentin-nap alkalmából.

„Ez élet meg a veszély” – megkóstolták a villalakók a svéd büdös halat, hányás lett a vége


A Svédországból származó surströmminget szó szerint addig rohasztják, amíg fogyasztható nem lesz. Ezt az ételt sokak a világ legundorítóbbjának tartják, így a villalakók sem hagyhatták ki, hogy megkóstoljanak belőle pár falatot.

 

„Így még nem offolt le senki” – rajongókkal randizhattak a villalakók


Valentin-nap alkalmából, a nézők szavazatai alapján négy villalakó tölthetett egy romantikus online randevú egy-egy rajongóval.

 

„Ha Danika ezt látná” – VV Barna és VV Melina közösen bújtak ágyba


Barna ezek után azt is megkérdőjelezi, hogy vajon valósak voltak-e Melina érzelmei Dani iránt. A két villalakó éjszakai akcióját a többiek is észrevették: Lissza és Reni például a konyhában fejtegették azt, hogy milyen érzés lehet most VV Daninak nézni az adásokat.

(RTL KETTŐ Sajtóklub)