Kínzással is felér az új Párharc

A TV2 extrém páros vetélkedőjének második évada nem rúgja rá az emberre az ajtót.

Forrás: TV2 Play

 

A reality a maga nettó 1 óra 10 perces idejével rémesen hosszú. Persze az első részek mindig unalmasak, mert rengeteg kötelező kört le kell tudni. Például azt, hogy be kell mutatni és valamennyire fel kell építeni a szereplőket. Ezt nem lehet megúszni. Illetve eddig nagyon kevés műsorban sikerült úgy megcsinálni, hogy közben ne azt gondolja az ember, hogy jó, jó, na, haladjunk végre. Ez abból a szempontból bosszantó, hogy indokolatlanul sokáig kell nézni, ahogy 7 pár megcsinál egy feladatot, ami falmászásból és furulyázásból áll. Ebben az a dühítő, hogy a műsor elején Stohl András azt ígérte, hogy ez itt aztán a legextrémebb páros vetélkedő. De, ha nagyon hunyorítok és mondjuk még háttal is ülök a tévének, akkor tényleg el tudom hinni, hogy ezek olyan extrém feladatok, hogy mindjárt sírva könyörög a vetítési jogokért az X Games. (Az X Games egy elég ismert extrémsport verseny - a szerk.) Megy ugyan a parasztvakítás a pirotechnikával, de akárhogy nézem, ez annyira extrém, mint banyatankkal skateparkban veretni. 

Forrás: Tv2 Play

 

Kozso lenne az egyik főszereplőnk, de már az első rész elejére betolt ez lesz majd az évadban szegmensben sem mutogatták sokat, tehát, ha tippelnem kéne, akkor vagy nagyon hamar feladja, vagy nagyon hamar kiesik a játékból. Ez nem is akkora baj, mert az első adásban sem tudott igazán sokat alkotni. A játék során felváltva fogta el sopánkodó aggódás és örömkönnyekben úszó büszkeség a csaja iránt, de a túljátszott szerepén túl nem csinált semmit. A villába megérkezve szinte ki is vonta magát a forgalomból, ahogy bemutatkozott mindenkinek.

Forrás: TV2 Play

 

Az évad hangos embere cím várományosa DR BRS, aki párjával egyből kiakadt azon, hogy Viczián Viktória és az exatlonos csávója befoglalták a legnagyobb lakosztályt, ők meg mehetnek osztozkodni valakivel.  Nyugalom, a lány megvédte magát, sőt, egyesek szerint még az ő stílusa volt "bicskanyitogató". Aki itt őrült veszekedést vizionál, az el van tévedve. Ez egy kanapén ücsörgős nyugodt hangvételű, higgadt beszélgetés volt. Talán egyszer beszélt valaki hangosabban a normál hangerőnél, de akkor is azért, hogy nyomatékot adjon az ironikus megjegyzésének. 

Forrás: TV2 Play

 

A szereplők egyelőre semmilyenek. Sem Kósa L. Adolf sem az exatlonosok, sem a színészek, úgy alles zusammen senki nem tudott még semmi izgalmasat csinálni. Az első adás legjobb része az volt, amikor megmutatták, hogy mi lesz a következő részben. Na, a keddi adásban lesz a vízben fuldokló rész, abban fogja Kozso elcsukló hangon azt mondani, hogy a "Delfinek a vízben nagyon okos emberek".