Kirúgták a brit műsorvezetőt, mert hazugságnak nevezte Meghan Markle öngyilkossági gondolatait

Piers Morgan elég aljas módon reagált a Harry herceggel és Meghan Markle-lel készült interjúra. A királyi család is reagált.

A brit ITV közleményt adott ki, miszerint Piers Morgan, a Good Morning Britain műsorvezetője távozik a műsor éléről. Oprah Winfrey,  Harry herceggel és Meghan Markle-lel készült március 7-i interjúja óriási visszhangot váltott ki, jót s rosszat egyaránt, kinek-kinek ízlése és vérmérséklete szerint. Morgan nem fogta vissza magát, és Markle vallomását – amelyben öngyilkossági gondolatairól, illetve arról beszélt, hogy a brit királyi udvarban még csak érdemi segítséget sem kérhetett, hiszen a királyi család számára egy ilyen eset botrányszámba menne – egyszerűen hazugnak nevezte.

Bocs, de Meghan Markle egy szavát sem hiszem. Azt sem hinném el, ha felolvasná az időjárásjelentést.

A királyi udvar is reagált a műsorra: az uralkodócsalád elszomorodott, miután a műsorból megtudták, hogy a pár milyen nehezen viselte a palotában töltött éveket. Természetesen az interjúban említett bőrszín-probléma mellett sem mehettek el – még a baba megszületése előtt az udvarban egyesek azon spekuláltak, hogy az anyai ágon fekete Markle-nek mennyire lesz sötét bőrszínű elsőszülött gyereke, és ez vajon mit fog sugallni a királyi családról? Az bizonyos, hogy nem a királynő mondott ilyet, ő mindig kedvesen és szeretetteljesen viselkedett mind a házaspárral, mint a babával.

A felvetett kérdések, különös tekintettel a rasszra vonatkozóak, aggályosak. Noha egyes emlékek eltérőek lehetnek, mindenki nagyon komolyan veszi ezt, ezzel a család majd zárt ajtók mögött fog foglalkozni. Harry, Meghan és Archie mindig nagyon szeretett családtagok lesznek.

A videointerjú Magyarországon sajnos nem elérhető, de ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb és legérdekesebb témákat, amelyekről a házaspár meglehetősen őszintén beszélt. 

(Forrás: Variety)