Kit Harington szerint épp itt az ideje, hogy végre véget érjen a Trónok harca

Fárasztó minden évben 6 hónapot forgatni, szeretne végre szabadidőt.

Kit Harington, a 2011 óta elképesztő nézettségi adatokat produkáló Trónok harca című HBO-sorozat közönségkedvenc sztárja a Digital Spy magazinnak adott interjút a napokban. Többek között arról is beszélt, hogy most már szívesen csinálna mást is a 6 hónapnyi Trónok harca-forgatás és non-stop interjúadáson túl is:

A Trónok harca a végéhez közeleg, ami érzelmileg nagyon megérint engem. A lezárás számomra a lehető legjobb időben jön, és sokan hasonlóan gondolják. 

Harington szerint felszabadító érzés lesz fél évig végre nem a Trónok harcát forgatni: az előző hét évad és a 2019-re tolt nyolcadik ugyanis minden évben 6 hónapnyi kemény munkát követelt meg a széria minden egyes, még életben lévő főszereplőjétől. Ugyanakkor ennyi idő alatt a stábtagok között óhatatlanul is kialakul egyfajta baráti, családi kötelék (Havas Jon például nemcsak a képernyőn jött össze Ygritte-tel, hanem a való életben is), így például Harington is arról számolt be, hogy nemrég épp a Trónok harca két vezető showrunnerével, David Benioff-fal és D.B. Weiss-szel folytatott egy igazán érzelmes levélváltást emailben, úgyhogy ha eljön a végső búcsú ideje, az azért elég fájdalmas lesz, nemcsak örömteli. És hogy mit csinál majd Harington a 8. évad után nyakába szakadó tengernyi szabadidővel?

Rengeteg ötletem van, többek között a producerkedés.