Kozso legeslegviccesebb pillanata

"Az érzések, a szerelem, az ébredések, a kaják, a vizek, a minden. MINDENT IMÁDOK! Pozitíven csak."

Persze bármelyik slágerét ide lehetne idézni, meg lehetne mondani az Ininiku mananikut, de mégis az időzített megszólalása A LEGJOBB PILLANATA Kozsónak. Egész egyszerűen neki köszönhető minden idők legjobb reggeli blokkja, a legepikusabb 7 perc, amit valaha képernyőre tudott tenni egy nyári reggelen a Balaton közepéről a TV2 Mokka című műsora. Már önmagáért beszél, hogy az "Ezt látnod kell! Kozso eszméletlen pörgéssel fogadta a Mokka stábját" című videó már 417 ezer megtekintésnél jár. 

Forrás: YouTube / TV2

 

Kozso óriási lendülettel köszön be, de valami olyan hangsúllyal mondja, hogy "Jó reggelt!", amit nagyon ritkán hallhat magyar fül. Az Oscar című filmből szalajtott doktor Pool legyen a talpán, aki kiigazodik ezen a minden kétséget kizáróan szokatlan hanglejtésen. Diftongusok ide vagy oda.

Mintha valaki Kozso italát dupla estpresszóval és tripla energiatallal ütötte volna fel, úgy pörög a Szomorú Szamuráj. A riporter próbál kevésbé izgalmas kérdéseket feltenni, de egyszerűen nincs bírás a popsztárral, aki az Egyesült Államokból visszatérve (két hetet volt távol) odáig meg vissza van mindentől, egész pontosan ugye az érzésektől, a szerelemtől, az ébredésektől, a kajáktól, mindentől. 

Az óriási örömködést nem árnyékolja be semmi, ami nem is csoda, hisz az év 365 napján, 365 évben itt mindig süt a Nap. Az igaz, hogy Magyarország nem Longyearbyen, ahol fél évig nem jön fel a Nap, de olykor-olykor egy két felhő előfordul, ezt még Németh Lajos meteorológus is tanúsíthatja. Meg úgy bárki, aki látott már beborult égboltot. Nincs mindig szikrázó napsütés, de Kozsót ez az apróság nem foglalkoztatja, hisz, ahogy mondta, csak POZITIVEN szemléli a dolgokat. 

Előkerül még a nagymama reggelije, ami 5 tojásból készül, de a beszélgetés csúcspontja, amikor Kozso kijelenti, hogy a Balaton azért csodálatos, mert delfinek is vannak benne.

Ha lehet hinni a Párharc előzetesének, akkor ehhez hasonló pillanatokban még bőven találkozhatunk, mivel a beharangozó címe is így szól:

A delfinek a víz alatt nagyon jó emberek.