Krausz Gábor: „Paraszt tudok lenni? Igen. Egyenes vagyok? Igen.”

Elmérgesedett a viszonya a Sáfrány Emese-Béres Anett párossal.

Áll a bál az Ázsia Expresszben: Krausz Gábor és Sáfrány Emese-Béres Anett párosa vacsora közben estek egymásnak. Krausz azzal vádolta a lányokat, hogy stoppolás közben „lökdösődtek a táskáikkal”. Emese erre visszakérdezett, hogy tényleg azt állítja-e Gábor, hogy fizikailag hozzájuk értek és fellökték őket. Krausz igennel felelt, mire Sáfrány megjegyezte, hogy ha fellökték volna őket, akkor azt Gábor garantáltan észrevette volna. A műsor szerkesztői bejátszottak egy részletet a stoppolásos epizódból, ezen az látszik, hogy tényleg nem volt kontakt.

Krausz később előállt egy nem túl jóindulatú értelmezéssel, utalva arra, hogy Emeséék csak ki akarják használni, hogy végre elhívták őket egy műsorba.

Aki öt évente szerepel egy ilyen műsorban, az szeretné magát megmutatni, és általában ezek az emberek a leghangosabbak”

- mondta, hozzátéve, hogy befejezte a vitát, és Emeséék úgyse akarják megérteni őt, mert más dimenziókban mozognak.

„Egy galambbal nem ülök le sakkozni, mert nem sok értelme van.”

Béres Anettékat sem kell azért félteni, ők korábban kifejtették, hogy a sztárséf egy gonosz ember.

„Mi van ezzel az emberrel? Én azt gondoltam, amikor még nem ismertem, hogy egy jólelkű, egy jószívű… Mindenki szereti őket, mindig jó kommenteket kapnak, pozitív kommenteket kapnak. Nem gondoltam, hogy ő egy ilyen gonosz ember.” – mondta Béres Anett Sáfrány Emesének.

Krausz a műsor után, az Instagram-sztorijában is reagált az incidensre.

Nyers vagyok? Igen. Hisztis vagyok? Igen. Paraszt tudok lenni? Igen. Egyenes vagyok? Igen. Hazudok Soha"

- írta a sztárséf, aki szerint nem kitaláció, hogy Emeséék szinte átgázoltak rajtuk. Szerinte más videót játszottak be, nem azt a jelenetet, amiről ő beszélt.