Lazulj szombaton az egyik legjobb vígjáték-klasszikussal!

Leadják a tévében a Furcsa párt, de ha egy kicsit komolyabb szórakozásra vágysz, akkor nézd meg a Számkivetettet Tom Hanks-szel!

A bájkeverő - RTL+, november 24. szombat, 19h

Édes Istenem! Kívánj tőlem bármit, csak add nekem Alison kezét! - sóhajt fel Elliot Richards (Brendan Fraser), és fohásza menten meghallgatásra talál. Csakhogy nem az égi hatalmaknál. Az ördög pokoli humorral megáldott, káprázatos nő (Elizabeth Hurley) alakjában jelenik meg előtte, és egyezséget ajánl a jó szándékú, de együgyű műszaki tanácsadónak, aki halálosan és reménytelenül szerelmes kolléganőjébe, Alison Gardnerbe (Frances O'Connor). Teljesíti Elliot hét kívánságát, cserébe pedig a lelkét kéri. A férfi élete már-már zátonyra futott volna, így aztán nem sokat habozik a döntéssel, igent mond az ördögnek. Elsőként vagyont, hatalmat kér, mindenekfölött pedig Alisont. Reggel felkelve egy kolumbiai drogbáró bőrében találja magát.

Az arany markában - RTL Spike, november 24. szombat, 20h

Joe Moore (Gene Hackman) csupa sikeres balhét tudhat maga mögött. Gondos tervezés, pontos végrehajtás, s végül a zsákmány szétosztása. Joe szerette ezt a fajta életet, amelyben szinte mindent megkapott, amit akart. Eljött azonban az a nap, amikor úgy döntött, hogy nincs több akció, visszavonul. Társa, Bergman (Danny DeVito) azonban már egy újabb, közös nagy dobáson gondolkodik: egy repülőgép aranyszállítmányát akarja megszerezni.

Furcsa pár - M3, november 24. szombat, 20.05h

Mit tehet az ember, ha elhagyja a felesége és nincs tovább maradása a közös lakásban? Például beköltözhet a legjobb barátjához. Felix pontosan ezt teszi, miután felesége elválik tőle, barátjánál, Oscarnál keres menedéket, amíg talpra áll. Igen ám, de Oscar a világ legtrehányabb alakja, Felix pedig a pótcselekvésként gyakorolt tisztaság- és rendmániája miatt szinte elviselhetetlen…

Agymanók - Cool, november 24. szombat, 20.50h

A tinédzserkor gyakran döcögős és akadályokkal teli. Nincs ez másként a fiatal lány, Riley esetében sem, akinek csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik - ők Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni San Franciscót, a Központban kitör a káosz. Bár Derű, Riley elsőszámú és legfontosasbb érzelme megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, összetűzésbe kerül a többi érzelemmel, akik másként vélekednek arról, hogyan kell viselkedni egy új városban, egy új otthonban és egy új iskolában.

Revolver - Mozi+, november 24. szombat, 21h

Jake Green (Jason Statham) egy megszállott szerencsejátékos, akit már szinte az összes kaszinóból kitiltottak, mert folyton nyer. Egyik este a két bátyjával, Billyvel (Andrew Howard) és Joe-val (Stephen Walters) együtt meghívást kap egy exkluzív játékra egy maffiafőnökkel, Dorothy Machával (Ray Liotta). Jake-nek elvileg veszítenie kellene Macha ellen, de ő nem ezt teszi, megveri a maffiózót a játékban, sőt, még provokálja is. Ezután mindhármuknak menekülniük kell, mert Macha bérgyilkost fogad fel Jake megölésére. Jake egy testvérpárosnak kezd el dolgozni, Avinak (André Benjamin) és Zacknek (Vincent Pastore), akik le akarnak számolni Machával és ezért pártfogásukba veszik Jake-et és testvéreit.

Számkivetett - Paramount Channel, november 24. szombat, 21h

Chuck Noland (Tom Hanks) karrierje csúcsán álló topmenedzsert az ünnepek előtti utolsó szolgálati útján szörnyű baleset éri. Senki sem éli túl a viharba keveredett gép lezuhanását, csak ő marad életben, valahol Malajzia felé a szétszórt szigetek világában. Barátnője, Kelly (Helen Hunt) hiába várja vissza, a hatóságok szerint nem élte túl senki a szerencsétlenséget. Chuck minden érzékét latba veti a trópusi szigeten az életben maradásért. Lassan feltalálja magát és önellátóvá válik. Nem hagyja magán eluralkodni a kezdeti kétségbeesést, tovább reménykedik. Négy évig tart ősemberi kalandja. Tutajt tud magának építeni és felhúzza rá a véletlenül partra sodort vitorladarabot. Az óceánon hánykolódva találnak rá. A visszatérés sokkoló hatású. Az otthoni civilizáció már rég kivetette magából.

A fantasztikus Burt Wonderstone - RTL Klub, november 24. szombat, 23.15h

A két bűvész Burt Wonderstone és Anton Lovecraft éveken keresztül uralták a műfajt Las Vegasban. Látszólag jó barátok voltak, ám ahogyan az lenni szokott, két dudás nehezen fér meg egy csárdában, titokban egyik jobban gyűlölik egymást. Miközben öldöklő rivalizálást folytatnak, feltűnik a színen Steve Gray, egy utcai mágus, aki elhomályosítja őket a mutatványaival. Burt és Anton csak akkor reménykedhetnek a nagy visszatérésben, ha sikerül Burt terve. Ehhez azonban végig kell gondolnia addigi életét.

Elemi ösztön - Mozi+, november 24. szombat, 23.20h

A San Fransisco-i night club tulajdonosát, Johnny Boz-t holtan találják az ágyában. Nick Curran nyomozó kapja meg az ügyet, aki ugyan ma már teljesen tiszta, de múltjában nagy szerepet kapott az alkohol és a kábítószer. Az első számú gyanúsított Catherine Tramell, a titokzatos és kihívó regényírónő, aki Boz szeretője volt. Kiderül, hogy a gyilkosság pontos mása Catherine egyik könyvében leírt gyilkosságnak, Nick azonban nem tud ellenállni a nő vonzerejének.