Leépítések a Life TV-nél – megszűnik a Frizbi és az Activity is

Hajdú Péter távozik a csatornától, a sztárok műsorait is elkaszálták.

A Pesti TV és a Digi Sport-csatornák megszűnése után a kormányközeli médiában zajló átszervezések és költségcsökkentés jegyében a Life TV-t is átalakítják: saját gyártású műsorait megszüntették, ezentúl egy átlagos kábelcsatornaként üzemel tovább. 

A Blikk információ szerint csoportos létszámleépítést hajtanak végre, és távozik Hajdú Péter is, aki az elmúlt két évben vezérigazgatóként irányította a csatornát – méghozzá igen sikeresen: saját műsorai, a Frizbi és az Összezárva Hajú Péterrel a legtöbb nézőt vonzotta a csatorna kínálatából, továbbá a Life TV piacai részesedése a négyszeresére nőtt a kétéves időszak alatt. A Life TV 2009. szeptember 28-án indult, eleinte kizárólag életmód témájú műsorokkal. Jelenlegi nevét 2017. május 1-jén vette fel, majd 2019. októberében arculatot és logót váltott.

Forrás: LifeTv

 

Egy ideje már lehetett tudni, hogy hiába a növekvő nézettség, a csatorna jövője bizonytalanná vált, több lehetőség is felmerült a folytatást illetően: szóba került, hogy bekerül a TV2 csoportba, majd azt elvetve nagyságrendekkel csökkentették a csatorna költségvetését és kaszálták a saját gyártású műsorokat. Hajdú műsorai mellett megszűnik tehát a reggeli műsor, az Ébredj velünk!, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett, az Ábel Anita műsorvezetésével készült Activity, és az olyan sztárok, mint Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című reality is.

A jövőben már csak ismétléseket sugároznak, új epizódok egyik műsorhoz sem készülnek.