Megszűnik a Pesti TV

Május végétől már csak ismétléseket sugároznak, egészen a július 11-i lekapcsolásig.

2020 őszén indult a kormányközeli finanszírozású "fiatalos" tévécsatorna, a Pesti TV, aminek nézettsége már a kezdetektől igencsak a várt számok alatt teljesített. A műsorokat Huth Gergely és a PestiSrácok csapata készítette, és mert a csatorna működtetése sokba került, idővel pénzügyi problémák is akadtak – olyan is előfordult, hogy az ott dolgozók késve kapták meg fizetésüket.

A Media1 már a hivatalos bejelentés előtt értesült arról, hogy megszűnik a Pesti TV. Korábban a Pesti Srácok még arról írt, hogy milyen sikeres a csatorna, majd miután tudomást szereztek róla, hogy a Pesti TV-t működtető Progress Media Hungary Kft. levelet küldött a műsorterjesztőknek, hogy július 11-én nézhető utoljára, frissítették a bejegyzést.  A Pesti TV a végidőkben már csak ismétléseket sugároz, ugyanis friss tartalmakkal csak május végéig jelentkeznek.

Forrás: Facebook

 

Vaszily Miklós, a Progress Média Hungary Kft. a Media1 megkeresésére nem kívánta kommentálni mindezt, viszont annyiban nem meglepő a döntés, hogy tavaly ősszel, azt mondta a híroldalnak, hogy a Pesti TV kétéves születésnapja előtt felül akarják vizsgálni annak működését, és az eredmények fényében döntenek a csatorna a jövőjéről. 

A Pesti Srácok fennállásnak tizedik születésnapján fergeteges mulatsággal búcsúztatják a Pesti TV-t.

(Forrás: Media1)