Lefagyott a Szerencsekerék játékosa, több milliójába került

A show-t közben a sztárvendég, Molnár Nini lopta el.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Molnár Nini divattervező volt a sztárvendég, aki nem jutott ugyan be a fődíjjátékba, de sikerült gondoskodnia a nézők szórakoztatásáról. Kezdésnek elmesélte egy balul sikerült főzőkalandját:

Anyukám megkért, hogy kapcsoljam be a fritőzt, ami a tűzhelyre volt felhelyezve. Én bekapcsoltam, csak az alatta lévő sütőlapot… A fritőz szépen ráolvadt az egészre. Brutál büdös volt…"
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TV2 ? ? ? ? (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Az is gyorsan kiderült, hogy a játék szabályaival sincs teljesen tisztában, mert egy alkalommal úgy akart betűket bemondani, hogy elfelejtett pörgetni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TV2 ? ? ? ? (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Ennek ellenére szépen gyűjtögette a pénzt, már 3 millió fölött járt, amikor azt gondolta, tudja a megfejtést, és be is mondta. Tévedett: a „Segítség, felnőttem” helyett a „Segítség, megnőttem”-et mondta be.

Upszi… Akkor ez mit jelent, most mindent elvesztettem?”

- tette fel a kérdést meglepve, miközben Kasza Tibi a kezébe temette az arcát.

A fődíjjátékba végül Bea jutott be, aki egy viszonylag könnyű feladványt kapott, de csak annyit tudott megfejteni belőle, hogy „Kínai”, a „porcelánvázát” már nem, így bukta a milliókat, és a borítékban lapuló plusz 500 ezret is - összesen 3 millió 302 ezret hagyott a stúdióban. Megjegyezte, hogy legalább Kasza Tibiék jól jártak, mire a műsorvezető szarkasztikusan rákontrázott, hogy tényleg az szokott lenni, hogy a megmaradó pénzt hazafelé menet szétosztják egymás közt.