Máris itt az első, félelmetes előzetes az új Alien-sorozathoz!

A CGI-szériát ugyanaz a csapat csinálja, akik a nagysikerű Alien: Isolation videojátékon dolgoztak.

Pont egy hete kezdett terjedni a hír, hogy egy vadonatúj, véres és félelmetes Alien-sorozaton dolgozik az Alien: Isolation című, kultikus videojátékot készítő csapat, és most be is futott a sorozat első előzetese! Szerintem már ez a pár perc is jobb lett, mint a Prometheus és az Alien: Covenant együtt véve! De tessék, döntse el mindenki maga, igazam van-e:

Az Axis Animation sorozata ugyanazt a CGI technológiát használja, amivel az Alien: Isolation videói készültek. A sztori azonban nem a játékot fogja szolgaian követni, inkább kiegészíti majd azt újabb jelenetekkel és történetszálakkal. A 7 epizódosra tervezett széria főhőse nem más, mint Ripley lánya, Amanda Ripley, aki 15 évvel az anyja eltűnése után nyomozni kezd a Weyland társaság sötét titkai után – így természetesen előbb vagy utóbb neki is szembe kell néznie a jól ismert űrszörnnyel!

Bár 2017-ben az Alien: Covenant nem lett túl nagy siker, a Fox stúdió a jelek szerint mégiscsak lát még potenciált az Alien franchise-ban. James Cameron nemrég meg is lebegtette, hogy jó lenne feltámasztani a Neill Blomkamp-féle Alien 5-öt, Ridley Scottról pedig ismét terjedni kezdett a pletyka, miszerint az Alien: Awakening helyett/mellett egy Alien-tévésorozatot is le akar forgatni a Hulunak. (via Geektyrant)