Még Kasza Tibi is benézte a megfejtést a Szerencsekerékben

Varga Viktor pedig egy béna vicc miatt bukott félmilliót.

Az extravagáns énekes, a Sztárbox második évadának versenyzője, Varga Viktor volt a Szerencsekerék csütörtöki adásának sztárvendége, és hozta is a formáját. Miután bemutatkozott a másik két játékosnak, ezt mondta: „Úristen! Hogy lehet ilyen szexi nőket mellém rakni?”, és kijelentette, hogy ő így nem vállalja a szereplést. El is kezdett levonulni, majd mégis visszatért. Később megtudhattuk azt is, hogy ő már „nem hisz a ruhákban.” Elmesélte azt a híres akcióját is, amikor hirtelen felindulásból Párizsba utazott, hogy megcsókolja a Mona Lisát.

Sikerült nyernie egy pizzasütő gépet, aminek nagyon megörült, mert azzal szerinte tud majd fűteni a jurtájában is.

A vicceskedésnek meg lett az ára is: félmillió forintot bukott, miután elviccelte az egyik megfejtést. Azt mondta ugyanis be, hogy „Megtaláltam a lelki BÉKÁM”.

A fődíj játékba végül az egyik civil játékos, Tünde jutott be, aki a megfejtés egyik felét (kertész) kitalálta, de végül elbukta a nyereményt. Kiderült, hogy Kasza Tibi is pénz nélkül távozott volna, ha neki kell játszania, mert ő magabiztosan bemondta, hogy a „Virágkertész” a megfejtés. Nem az volt, hanem a „hobbikertész”.