Megszólalt egy szemtanú a Nyerő Páros operatőrének halálával kapcsolatban

A férfi váratlanul összeesett a forgatáson. A műsor két szereplője, Törőcsik Dani és Young G Béci megpróbált segíteni rajta, de sem ők, sem a kiérkező mentők sem tudták már újraéleszteni.

Ahogy azt korábban a PORT.hu is megírta, az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának forgatásán váratlanul rosszul lett és meghalt a 40 éves éveiben járó operatőr, Erős Barna. A Blikk információi szerint két versenyző azonnal a segítségére sietett, a mentők is hamar a helyszínre értek, ám a kameraman szervezete végül feladta a harcot.

Forrás: RTL Klub

 

A műsor forgatása a tragédiát követően azonnal leállt, egy időre a játékosoknak is el kellett hagyniuk a forgatási helyszínt – írja a lap. A Blikknek a Nyerő Páros egyik stábtagja nyilatkozott a történtekről:

Éppen a villában, pontosabban a konyhában forgott egy jelenet. Két szereplő, Törőcsik Dani és Young G Béci beszélgettek, amikor Barna összeesett. A két fiú azonnal megpróbált rajta segíteni, míg a többiek hívták a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvost. Háromszor sikerült újraéleszteni, de végül Barna szervezete feladta a harcot. Úgy tudjuk, tüdőembólia lehetett a halál oka. A versenyzők, főleg a két fiú, nagyon összetörtek, hiszen szinte a kezeik között halt meg az operatőr. Míg a mentők Barnáért küzdöttek, a szereplőket átvitték egy másik forgatási helyszínre. Mindenkit megrendített a tragédia, a forgatás is leállt. Barna kiváló szakember volt, remek ember, a halála felfoghatatlan veszteség

A Blikk megkereste az RTL Klubot is a halálesettel kapcsolatban, a csatorna pedig hivatalosan is megerősítette a tragédiát:

Az RTL Magyarország egyik műsorának hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnos nem sikerült megmenteni az életét. Az RTL Magyarország mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak.

A lap úgy tudja az operatőr egyik barátjától, hogy a férfi nem volt beteg, tavaly a dohányzást is abbahagyta. Tavaly ősszel temette el az édesanyját, a legnagyobb boldogsága pedig a kisfia volt, ha tehette, minden idejét vele töltötte.