Megvan a Nyerő Páros első kiesője

És az is kiderült a műsorban, mivel cikizték Norbit az iskolában.

Nemrég indult az RTL Klub sztárpárshow-jának legújabb évada, amelyben nyolc mindenre elszánt híresség vágott bele párjával együtt a többhetes küzdelembe, amelynek a végén kiderül, ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. Az évad legelső feladatában a lányok párbajoztak egymással. Nagy volt a tét, hiszen a játékban alulmaradt párokat a Hostel LöPattant tömegszállás várta, azok a párok pedig, akik győztesen jöttek ki az első párbajból, megkapták a lehetőséget, hogy a villa kertjében található luxusrezidenciára licitálhassanak. Amelyik pár a legnagyobb tétet rakta, az költözhetett a luxusvillába és kapta meg az ezzel járó kiváltságokat.

Az új évadban nyolc pár költözött be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért: Nádai Anikó, és párja, Hajmásy Péter, Lesi László Csaba azaz LL Junior és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga, Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila, Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Ferenc Fecó, Molnár Gusztáv és párja, Fazekas Vivien, Somfai Péter és felesége, Somfai Krisztina, valamint Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett.

A műsor legutóbbi adásában a közös játékban utolsó helyen végzett Nádai Anikó és párja, Peti, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Molnár Gusztáv és felesége, Vivi került veszélyzónába. A szimpátiaszavazáson a párok döntöttek: a legtöbb szavazatot Gusztiék kapták, így ők maradtak játékban, a villát pedig Anikóéknak kellett elsőként elhagyniuk. Kiderült továbbá, mivel cikizték Norbit az iskolában, ez még Odettet is meglepte.

(Forrás: RTL Klub)