Megvan az RTL-es The Voice zsűrije? Curtis is bírálhat majd

A Blikk információi szerint a szókimondó rapper és több közismert énekes ül majd az ítészek székében.

Korábban megírtuk, hogy az RTL lecseréli az X-Faktort című tehetségkutató műsorát a hasonló tematikájú a The Voice-ra. A műsor több mint egy évtizede, 2012-ben futott először a TV2-n, de egy évad után leállították. Akkor Malek Andrea, Mező Misi, Caramel és Somló Tamás volt a műsor zsűrije, most az RTL-en indul újra, és bár szó volt arról, hogy mivel az X-faktor helyére kerül, annak mentorcsaptából átkerül-e bárki is az az új formátumba, de úgy néz ki, sem Puskás Peti, sem Herczeg Erika, sem Gáspár Laci, sem ByeAlex nem kap széket a The Voice-ban.

Forrás: RTL

 

Az új műsor új csapattal indul:

már egy ideje zajlik a zsűri válogatása, és különböző zenei műfajokból kerülnek ki az ítészek.

Bár az RTL még nem erősítette meg, a Blikk egy bennfentes információ alapján úgy tudja, hogy a következő négy zenész lesz a The Voice zsűrije:

Király Viktor, akinek már volt dolga a formátummal, hiszen 2015-ben indult az amerikai The Voice-ban, és eljutott az élő show-ig.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadának győztese, a szólókarrierbe kezdett, szókimondó rapper, Curtis is ott lesz a zsűriben.

Manuel, a 22 éves énekes is elvileg kap egy széket. Ő a 2019-es X-Faktorban tűnt fel ByeAlex versenyzőjeként, és az azóta Fonogram-díjas előadó folyamatosan koncertezik, dala pedig több milliós megtekintést érnek el a YouTube-on.

A női vonalat az ifjú Hien képviseli majd, akit 2008-ban láthattunk a Megasztárban. Jelenleg az Egyesült Államokban tanul és zenél, de idén visszatér Magyarországra, mivel a The Voice mellett színházban is fog játszani ősztől.

(via Blikk)