Megvannak a Nyerő Páros legújabb kiesői

A szépségkirálynő-influenszer Szabó-Kulcsár Edina és a férje, Szabó „Csuti” András volt kénytelen távozni az RTL Klub celebvetélkedőjéből.

Már a múlt héten is igencsak rezgett a léc a Nyerő Párosban Kulcsár Edináék számára, akkor azonban még megúszták, és Kárpáti Rebeka valamint a párja, Frohner Fecó esett ki a szimpátiaszavazáson. Most azonban nem volt menekvés, a szépségkirálynő-influenszer Szabó-Kulcsár Edina és a férje, Szabó „Csuti” András volt kénytelen távozni az RTL Klub hétköznaponként este 21:00-kor jelentkező celebvetélkedőjéből. (A PORT.hu SZESSÖN rovatába ezen a héten épp Kulcsár Edinát hívtuk el, hogy megtanítsuk gitározni, a videót itt lehet megnézni!)

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

 

A korábban kieső párok közül Pataki Zitáék térhettek vissza a játékba, ráadásul rekordnyereménnyel zárták az előző játéknapot. Jutalmuk egy nagyon fontos kiváltság lett, amely bizony az esti szimpátiaszavazást is erősen befolyásolta. Kulcsár Edina és párja, Csuti gyűjtötte ugyanis a legkevesebb pénzt ebben a fordulóban, így jól tudták, hogy veszélyzónások lesznek, mégis felbontották a korábban kötött bizalmi szövetséget. A közös játékon elért eredmény alapján Molnár Guszti és párja, Vivi is veszélyzónába került.

A szimpátiaszavazás eredménye végül döntetlen lett!

Ilyenkor pedig az a szabály, hogy az esik ki a játékból, aki a legkevesebb pénzt gyűjtötte össze. Ez a páros most Edina és Csuti volt, így ők távoztak az RTL vetélkedőjéből. A szavazás izgalmas pillanatai ebben a videóban nézhetőek vissza:

 

A kiesésben alighanem az is szerepet játszott, hogy a szépségkirálynő és a férje mindössze egyetlen eszközzel hordták az egyik feladatban a vizet (lásd a lenti videót), és nem hallgattak a műsorvezető Balázsra, aki próbálta nekik jelezni (a maga pikírt módján persze...): nem biztos, hogy Kulcsár Edina és Csuti a legjobb vízhordó stratégiát választották ki.

 

A játékból való távozáskor az addig magát kőkemény harcosnak mutató Csuti is elérzékenyült, alig bírta visszafojtani könnyeit. Abban minden esetre ő is és Kulcsár Edina is egyet értett, hogy rengeteget adott házasságuknak a Nyerő Páros, és tanultak a többi sztárpártól – sőt, a  lenti videó tanúsága szerint ezután teljesen másképp fogják élni az életüket!

(forrás: RTL Sajtóklub)

 

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.