Melyik vígjátéksorozat a kedvenced? Ezt árulja el a személyiségedről

Te szoktál Chandler Bing szarkasztikus viccein nevetni?

Ha te is imádod a világ legikonikusabb sitcomjait, akkor ezt a cikket neked találták ki. Görgesd végig a listát, amelyben olyan nagyszerű vígjátéksorozatok szerepelnek, mint a Jóbarátok, az Így jártam anyátokkal vagy éppen az Agymenők.

A Psych2Go oldalon megosztották, milyen személyiségjegyekkel rendelkezhetnek a legnagyobb rajongók.

Balfékek (2009)

Emlékszel még a sorozatra, amely egy coloradói állami iskolába, a Greendale-be járó tanulócsoportról szól? Az állandó főszereplők: Jeff (Joel McHale), Britta (Gillian Jacobs), Pierce (Chevy Chase) és még négy tanuló. Velük együtt alkotják a spanyol tanulócsoportot.

Ha ez a sitcom a kedvenced, akkor te könnyedén elfogadod más emberek furcsaságait, és imádsz barátkozni. Ez a tévéshow remekül megmutatja, milyen az, amikor egy csapatnyi különc összetartó családdá válik. Te magad is értékeled a barátaidat, és fontos számodra, hogy másokat a hibáikkal együtt elismerj. 

Jóbarátok (1994)

Van még egy széria, amelynek a népszerűsége 30 év után is töretlen? A Z generáció kedvenc platformjai, az Instagram és a TikTok is tele vannak a legviccesebb jelenetekkel. A Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer alkotta szereplőgárdával készült sorozat 6 darab húszas (később harmincas) éveiben járó, Manhattanben élő barát élete körül forog.

Ha a Jóbarátok a kedvenc vígjátéksorozatod, földhözragadt személyiség vagy. Bár gyakran a főszereplők vicces és hihetetlen kalandokba keverednek, a történet mondanivalója az, hogy maradj reményteli és vakmerő  fiatal korodban. Közben mindezt azokkal az emberekkel csináld végig, akiket a legjobban szeretsz.

Életre szóló és valódi kapcsolatokra vágysz, mert tudod, ez a megoldás ahhoz, hogy a mindennapi káoszban is megtaláld a humort.

Így jártam anyátokkal (2005)

A világ egy kicsit megnyugodott, amikor egy évvel a Jóbarátok lezárása után érkezett egy újabb sitcom, amely ugyanúgy sok nevetést és örömet hozott az embereknek. A történet főszereplője Ted Mosby (Josh Radnor), aki 2030-ban meséli el két gyerekének a hosszabb történetét annak, hogyan találkozott az anyjukkal. (A rövidet már ismerik.)

Főszerepet játszik Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan, valamintNeil Patrick Harris is, aki homoszexuális férfiként a világ legjobb nőcsábászát alakítja Barney Stinson bőrébe bújva.

Ha számodra ez az a sorozat, amely egy nehéz nap után azonnal felvidít, azt jelentheti, hogy szereted a romantikát mint Ted, de közben vágysz az izgalmakra, mint Barney és Robin. Kreatív és szabad szellemű vagy, és nem félsz a váratlan helyzetektől. 

Agymenők (2007)

Ha te is nézted, jól emlékezhetsz a sztorira! Leonard (Johnny Galecki) és Sheldon (Jim Parsons) az elméleti fizika nagymesterei. Nyugodtan élik unalmas életüket, a való világ történéseiről fogalmuk sincs. Amikor váratlanul beköltözik Penny (Kaley Cuoco), az új szomszéd, a két jó barát élete gyökeres fordulatot vesz. Kinyílik előttük a világ, annak minden „szépségével" és nehézségével.

Nagy az esély rá, hogy érdekel a tudomány, és talán egy kicsit „geek” is vagy. Ezt az angol kifejezést a túlzottan intellektuális beállítottságú emberre használják, különösen, ha ez az érdeklődés egy szűk területre irányul.

Valószínűleg téged egy igazán okos, mélyreható viccel  lehet megnevettetni. Szereted azonban olyan emberekkel körülvenni magadat, akikkel hasonló az érdeklődési körötök. Bohókás és egyedi vagy, de közben nagyon szerethető. 

A hivatal (2005)

Egy kis munkahelyi humor jöhet?

A történet főszereplője a regionális menedzser, Michael Scott (Steve Carell), aki úgy gondolja, ő a valaha volt leglazább, legviccesebb, legjobb főnök – ami természetesen a legellenszenvesebb, legidegesítőbb felettessé teszi beosztottjai számára. Vicces áldokumentumsorozat egy csapatnyi tipikus irodai dolgozóról, akinél egy átlag munkanap némi összetűzéssel, helytelen viselkedéssel és persze unalommal telik.

Jenna Fischer és John Krasinski színészek üde színfoltjai a sorozatnak, amelyet sokszor hazánkban is csak Office-ként emlegetnek, mint az eredeti angolban.

Ha ez a széria a favorit nálad, akkor valószínűleg szereted megtalálni a humort a hétköznapi dolgokban, és bármilyen unalmas helyzetből képes vagy valami vicceset kihozni. Hiszel abban, hogy a nevetés valóban a legjobb orvosság a rosszkedvre.