Minden idők legkisebb főnyereményéért indult a Szerencsekerék játékosa, de azt is elbukta

„Minden idők legkisebb pénzösszege” – jegyezte meg Kasza Tibi.

A TV2 vetélkedőjének legutóbbi adásában Kovácsovics Fruzsi az utolsó körben tornázta fel magát 0, azaz nulla forintról 360 ezerre, így ő indulhatott a fődíjért. Ráadásul minden tárgynyereményt ő zsebelt be, ami miatt kicsit rosszul is érezte magát a többi játékos előtt. Ehhez mondjuk az is hozzátartozik, hogy ez minden idők legkisebb pénzösszege, amiért valaha játékos a Szerencsekerék fődíjjátékában indult.

Forrás: TV2

 

„Egy szelet nem elég!” – ez volt a feladvány témaköre, és Fruzsinak szokásos húsz másodperce volt, hogy kitalálja. De jaj, csak a második szót mondta ki, hogy „krémtorta”, aztán hirtelen leblokkolt, így lett „erősi krémtorta” és „arási krémtorta” a tipp, ami sajnos nem volt jó. Ahogy az a kétségbeesett felkiáltás sem segített, hogy: „Nem tudom, Tibi!” Azt azért meg kell hagyni, hogy a műsorvezető jól beletette az ideget Fruzsiba, amikor többször is hangsúlyozta, hogy minden rokon és ismerős rá figyel, és hogy: 

„Beírod magad a Szerencsekerék történetébe mint a legkisebb pénzösszeggel a fődíjjátékba jutó”.

Azért ez nem segít, hogy az ember kinyögje a helyes megfejtést, ami nem más mint:

OROSZ KRÉMTORTA

"Nézzük meg, mi volt a borítékban. Ha az autó volt, Tibi, nagyon megverlek” – mondta Fruzsi joggal, de nem az autó lett volna a további nyeremény, hanem még 2 millió forint. Ettől aztán Fruzsi tényleg padlót fogott.

Forrás: TV2

 

De a tárgynyeremények azért megmaradtak:

  • turmixgép
  • wellness hétvége
  • digitális fényképezőgép
  • felfújható csatatér

(via TV2)