Mindenki kedvenc sorozatgyilkosa visszatér

Felújítja a Showtime a Michael C. Hall főszereplésével 2006 és 2013 között futott Dexter című thrillersorozatot. Tíz új epizód érkezik!

A csatorna bejelentése szerint a széria limitált hosszúságú sorozat formájában tér vissza, azaz az említett tíz részen kívül további epizódok nem készülnek hozzá. A címszerepben viszont természetesen visszatér Michael C. Hall.

A produkciós munkálatok csak 2021-ben kezdődnek, a kész mű pedig valamikor azon az őszön debütál. „A Dexter nagyon különleges sorozat, mind a rajongók milliói, mind a Showtime számára, hiszen ez volt az a műsor, ami sok évvel ezelőtt elhelyezett minket a térképen” – írta Gary Levine, a Showtime társelnöke egy nyilatkozatban.

Forrás: Christian Weber / CBS via Getty Images

 

„Viszont

csak akkor akartuk visszahozni ezt a kivételes karaktert, ha találunk olyan kreatív utat, ami méltó az eredeti sorozat kiválóságához.

Ezért most örömmel jelentem be, hogy Clyde Phillips (showrunner) és Michael C. Hall megtalálták ezt az utat, mi pedig alig várjuk, hogy leforgathassuk és megmutathassuk a világnak!” – tette hozzá.

A Dexter 2006 és 2013 között nyolc évadon át futott a Showtime-on (nálunk a Viasat 3 és a Viasat 6 csatornákon ment, jelenleg pedig az HBO GO-n érhető el). Egy Miamiban élő vérnyomelemzőről szól, aki kettős életet él, és éjszaka vérengző pszichopataként más pszichopatákra vadászik. Az évek során a sorozatot összesen huszonnégy Emmyre és tíz Golden Globe-ra jelölték – ebből kettőt-kettőt váltott díjra.


(via Independent)