Mókás Halloween-jelenet jött ki a Stranger Things 2. évadához

És egy 8 bites játék is készül a kultsorozatból okostelefeonokra.

Stílusosan Halloween környékére, egészen pontosan október 27-re időzíti idén a Netflix a mindenhol egekbe magasztalt Stranger Things második évadát.

A közönségkedvenc horrorsorozathoz a napokban jött ki egy aranyos jelenet, amelyben a főszereplő tinik, Mike (az Azban is felbukkanó Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Will () és Lucas (Caleb McLaughlin) Szellemirtóknak öltöznek Halloweenkor az ilyenkor szokásos csokibeszerző úthoz.

Természetesen a videó alsó sávjában látható, 8 bites videojátékfigurák sem véletlenül vannak ott: gőzerővel készül iPhone-ra egy retró stílusú Stranger Things játék, amiben a japán RPG-kből ismert, pixeles környezetben kell majd mászkálni, és mindenféle feladatokat megoldani.

Sőt, a napokban kijött egy kedvcsináló előzetes is a 2. évadhoz, amiben a Los Angeles-i olimpia bojkottját, a csillagháborús programot, valamint a Szellemirtók, a Terminator és a Szörnyecskék mozikba kerülését is azzal magyarázzák meg, hogy az 1. évadban az egyik tini átkerült az árnyékvilágba, majd onnan sértetlenül visszajött, valószínűleg magával hozva a túloldalról jónéhány furcsa anomáliát...