Mozifilm lehet a Már megint Malcolmból

Bryan Cranston, akit a legtöbben talán a Breaking Bad kémiatanárból vegyész-dílerré avanzsált Walter White-jaként ismernek, az eredeti sorozatban egy tisztes családapát alakított. Az ő elejtett információmorzsáiból lassan körvonalazódik egy új film terve.

Bryan Cranstont manapság már inkább a rákbeteg kémiatanárból lett meth-kotyvasztó Walter White-ként ismerjük a Breaking Badből, de nem árt tudni, hogy a FOX egyik családsorozatában, a Már megint Malcolmban ő alakította az apa figuráját, Halt.

Sok színész a nagy áttörés után hajlamos semmibe venni azokat a sorozatokat, amikben a sikerek előtti időben játszott, Cranstont azonban nem olyan fából faragták! Még most is képtelen elszakadni Malcolmtól, és úgy néz ki, hogy a sorozat a tévé képernyőjéről a mozivászonra költözik.

Legújabb filmje, a James Francóval közösen jegyzett Miért pont Ő? című vígjáték promóciós turnéján megkérdezték tőle, hogy lesz-e a közeljövőben mozifilm a Már megint Malcolmból. Kiderült, hogy lesz, sőt talán már úton is van a film - írja a moviefone.com.

„Volt erről egy beszélgetésünk” - válaszolt Cranston. „Nem tudom, hogy mikor fog megtörténni, ha megtörténik, gondolom, előtte fel kell mérnünk a közönség „vérmérsékletét”, hogy egyáltalán akarják-e. Talán igen. Jó lenne újra együtt játszani velük.”

Arra alapozva, hogy a közönség első kérdése volt, amire Cranston válaszolt, minden bizonnyal benne lennének egy ilyen filmben. Maga Cranston gerjesztette a feszültséget idén ősszel, amikor az E! News-nak azt nyilatkozta, hogy alig várja a találkozást a többi szereplővel, beleértve Frankie Munizt és Jane Kaczmareket, akikkel a sorozat 2006-os befejezése után 10 évvel talán újra együtt dolgozik majd.

Mindenesetre a rajongók drukkolhatnak tovább, és ne tévesszék szem elől Cranstont! Talán kikotyog valamit!