Műsorváltozás a TV2-n, kísérleteznek a Sztárban Sztárral

A TV2 ismét variált a Sztárban Sztárral kapcsolatban.

Ismét a műsorváltozás mellett döntött a TV2. A Sztárban Sztár All Stars új évada ezúttal is szombaton és vasárnap duplázással lesz látható a tévében, de korábbi időpontban, mint eredetileg tervezték. Mutatjuk a menetrendet. 

A sorozatwiki.hu azt írja, hogy szeptember 14-én szombaton 19:30 helyett már 19:15-kor indul az All Stars évad. Az X-Faktor az RTL-en pontban 20 órakor kezdődik,  tehát a konkurencia 45 perccel előbb indítja el a saját műsorát.

Szeptember 15-én a Sztárban Sztár All Stars évada 19:15-kor kezdődött volna, de végül 19 órakor fog. Azt nem tudni, hogy a műsorváltozás miatt a Sztárban sztár utáni programok kezdési időpontjai hogyan változnak.

Már az előző héten is volt változás

Mint megírtuk, szeptember 7-én az All Stars évad eredetileg 19:30-kor indult volna, azonban egy, az RTL-re reagáló műsorváltozást követően 19:15-kor kezdődött. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy az X-Faktor izgalmasabb a tévénézők számára.

ez is érdekelhet

Tévénézettség: nagyon kikapott a Sztárban Sztár, de az RTL műsorai még annál is jobban

A fiatalok körében mindkét nap kikapott a Sztárban Sztár All Stars a rivális RTL műsoraitól, viszont hétköznapokon a csatorna labdába sem rúghat a TV2 műsorai mellett.

Tovább

 

Az RTL-en megnyerte a hetet az X-Faktor a legelső adásával a kereskedelmileg fontos, 18 és 49 év közöttiek célcsoportjában:

277 ezren nézték, a közönségarány elképesztően magas, 32,3 százalékos lett.

Az RTL tehetségkutatója az egész lakosság körében is megverte a Sztárban Sztár All Stars évadát.