Műsorváltozás az RTL-en

Január 23-tól új műsorrend várja hétköznap délutánonként a nézőket az RTL-en.

A telenovellák és a drámák rajongói, valamint a bűnügyi vígjátéksorozatok kedvelői is megtalálják majd a számításaikat, egymás után lesz látható A sors játéka, Az örökség ára, az Everwood, Az újonc, valamint a Bátrak földje.

Bátrak földje; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Újra látható lesz az RTL-en a nagysikerű sorozat, a Bátrak földje. Hétköznap délutánonként 16:35-től egy szerelmi négyszög történetét követjük nyomon: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelmét az igaz szerelemért. 

A telenovellák szerelmeseinek érdemes már déltől a képernyőre tapadni: először A sors játéka című török filmsorozatot vetíti a csatorna, majd 12.55-től a szintén török filmsorozat, Az örökség ára követi.

A török sorozatok után egy amerikai kisvárosba, Everwoodba látogathatnak a nézők, ahol megismerhetik a világszerte elismert manhattani agysebész, Andrew Brown (Treat Williams) és családjának történetét. 

Az újonc; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Minden hétköznap 15.25-től már a nyomozásé lesz a főszerep, érkezik ugyanis egy humorban bővelkedő bűnügyi sorozat, Az újonc. Az újrakezdés soha nem könnyű, különösen egy olyan kisvárosi fickó számára, mint John Nolan (a Castle című sorozatból is ismert Nathan Fillion), aki egy sorsfordító esemény után 45 évesen határozza el, hogy beteljesíti az álmát, és rendőrnek áll Los Angelesben. 

(RTL Sajtóklub)