Műsorváltozások a TV2-n

Folytatódik az TV2–RTL-háború: szombatra átrakott Sztárban sztár leszek! indul a The Voice ellen. De a napi Szerencsekeréknek is búcsút kell intenünk, szeptember 4-től a Séfek séfe című gasztro-reality váltja.

Az őszi műsorstruktúra alaposan átírja a majd a TV2 hétköznapjait. A Szerencsekerék, Kasza Tibor népszerű napi vetélkedője például szeptember 1-jén, pénteken 20:00-kor még képernyőre kerül, de szeptember 4-től, hétfőtől már a Séfek séfe című gasztro-reality váltja majd, a Szerencsekerék VIP pedig szombatonként lesz látható a csatornán – írja a SorozatWiki.

 

Forrás: TV2

 

A Sztárban sztár leszek! 4. évada szeptember 3-án, vasárnap 19:50-kor indul a TV2-n. A produkció vasárnaponkét szokott képernyőre kerülni, azonban az ezt követő hétvégén szombaton is látható lesz, így az RTL új nagyszabású showműsorával, a The Voice-szal szemben kerül majd képernyőre – vette észre szintén a SorozatWiki. Emiatt több változás is lesz a csatornán.

 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Szeptember 2-án, szombaton a The Voice 20:00-kor kezdődő első adásával szemben, 19:45-től a Szerencskerék VIP első része lesz látható a TV2-n, amelyben a Sztárban sztár leszek mentorai küzdenek meg egymással a főnyereményért. Szeptember 9-én, szombaton viszont már 19:00-kor elkezdődik a Szerencsekerék VIP, 21:00-tól pedig a Sztárban sztár leszek új évadának második része látható– vagyis a TV2 showműsora szombaton egy ideig egy időben fog menni a The Voice-szal.