Nagyon kínosra sikerült Tóth Gabi és Krausz Gábor Séfek séfe-beli produkciója

Kellemetlen csend telepedett az egész társaságra, miközben az énekesnő poénkodva próbált tortát kóstolni.

Szeptember eleje óta megy a TV2-n a Séfek séfe új évada, és a legutóbbi adásban az a kínos helyzet állt elő, hogy

Tóth Gabi, Krausz Gábor válófélben lévő felesége

jött meghívott sztárvendégként jövendőbeli exférjéhez, illetve a két másik séfhez, Wolf Andráshoz és Vomberg Frigyeshez.

Annak ellenére, hogy az adást jóval Tóth és Krausz botrányokkal tarkított szakítása előtt vették fel, a stúdióban síri csend és hullaszag uralkodott, miközben az énekesnő egy tortacsodát kóstolva megpróbálta lazára venni a figurát, és csak úgy szórta a poénokat – azokra azonban a séfek közül senki sem reagált.

A sótlan hangulat már csak azért is furcsa, mert a szóban forgó torták a házaspár kislánya, Hannaróza születésnapjára készültek, szóval Wolfék mutathattak volna nagyobb lelkesedést (pláne Krausz). A kóstolás végén Tóth Gabi még a Csiribiri, csiribiri, zabszalma kezdetű gyerekdalt is elkezdte énekelni, de ezzel sem aratott osztatlan sikert.

Mint azt az ország nem csak bulvárfogyasztó része bizonyára tudja, augusztus 9-én a sztárpár tagjai egy-egy majdnem teljesen egyforma közleményben jelentették be, hogy kapcsolatuk hat év után véget ért. A hivatalos nyilatkozat a szakítás okát nem tartalmazta, de az azóta össztűz alá került énekesnőt

már a bejelentés másnapján együtt látták Papp Máté Bencével, a Fricska Táncegyüttes tagjával (a Fricska tagjai Tóth háttértáncosai).


(via tv2play.hu, 24.hu)