Néhány Agymenők-szereplő visszatér az Agymenők-spinoffban

Na de pontosan kik is? Közben a kultsorozat előzménysorozata, Az ifjú Sheldon is kapott egy spinoffot: napokon belül debütál a Georgie és Mandy első házassága.

A 12 évadot megélt Agymenők még ma is az egyik legnépszerűbb széria a sorozatrajongók körében. Nem csoda, hogy Az ifjú Sheldon, ami az Agymenők közönségkedvenc főhősének gyerekkorát mutatja be, akkora durranás lett, hogy október 17-én, csütörtökön debütál a CBS-en a spin offja, a Georgie és Mandy első házassága.

Forrás: HBO

 

De egy másik Agymenők-sorozat is készül a producer, Chuck Lorre boszorkánykonyháján. Sajnos egyelőre csak ezeket a minimális információkat lehet tudni róla:

  • Az eredeti sorozat főszereplői, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Sara Gilbert, Mayim Bialik és Melissa Rauch jelen állás szerint nem térnek vissza a képernyőre ebben a spinoffban.
  • De lesz benne néhány ismerős színész: Kevin Sussman (aki a pasadenai The Comic Center tulajdonosát, Stuart Bloomot alakította), Brian Posehn (aki a Caltech professzora, Bert Kibbler volt a sorozatban) és Lauren Lapkus (ő alakította Stuart szerelmét, a képregénybolti asszisztens Denise-t) mindannyian visszatérnek a szerepükbe. A készítők azt ígérik, hamarosan további neveket is be fognak jelenteni.

(via Uproxx)