Nézd meg, milyen lesz az új Mesék a kriptából!

M. Night Shyamalan a TNT csatornán éleszeti fel a rémsorozatot, és már el is készült egy kétperces teaser.

Talán olvasták már, hogy M. Night Shyamalan, A hatodik érzék, A jelek és sok más hasonló film rendezője lesz az, aki újjáélesztheti a Mesék a kriptából című televíziós sorozatot. Természetesen a sorozat állandó szereplője, a kriptaőr is visszatér majd, és a történeteihez egy létező oldal, a Wattpad lesz a fő inspirációs forrás.

És, hogy mire lehet számítani? Talán ez a két perces kis videó majd segít. A teaserben Shyamalan többek között arról mesél, hogy gyerekként a Mesék a kriptában tiltott gyümölcs volt a számára, és a sötét, ironikus hangvétel az, ami miatt különösen vonzónak tartja ezt a lehetőséget, no meg az, hogy ebbe a sorozatba annyiféle műfaj belefér.

Az eredeti sorozatot hazájában, az Egyesült Államokban 1989 és 1996 között vetítette az HBO, és négy Emmy-jelölést is kapott. Egyelőre nem tudni, hogy az újrázás mikor kerül adásba, de egyes források szerint a rajongóknak csak őszig kell várniuk, és ezúttal a TNT televíziós csatorna lesz az otthona a sorozatnak - írja a Consequence of Sound.