Nicole Kidman hatalmasat spoilerezett

Sorozata, a Hatalmas kis hazugságok közelgő második évadával kapcsolatban szólta el magát. Ennél fogva cikkünk is spoileres!

A sztár persze nem szándékosan rontotta el a nézők örömét, csak próbált egy kis kedvet csinálni az HBO műsorához a New York-i premieren. A Hatalmas kis hazugságok második évadában Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Laura Dern oldalán Kidman is visszatér Celeste-ként.

Az viszont az első évad végén történtek fényében valószínűtlen volt, hogy a Celeste férjét, Perry alakító Alexander Skarsgårdot is viszontláthatjuk, őt ugyanis meggyilkolták. Nicole Kidman viszont a következőket találta mondani:

„Ő (Skarsgård) volt a legremekebb partner, akivel játszottam, és most visszatért a második évadban is.”
A csacsogó Kidman a premieren. Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images

 

Miután Reese Witherspoon megpróbálta figyelmeztetni kollégáját, hogy túl sokat árult el, Kidman persze visszakozott. „Csak egy nagyon kis szerepe van benne, azzal kapcsolatban, hogy… Oké-oké, inkább csendben maradok. A lényeg, hogy nem hagyott itt minket” – mondta a sztár.

Korábban egyébként, amikor magát Skarsgårdot kérdezték arról, vajon visszatér-e, ő nem volt hajlandó nyilatkozni, ezért már korábban is voltak ezzel kapcsolatban bizonyos spekulációk – ezeket Kidman elszólása most végérvényesen alátámasztotta. Már csak abban reménykedhetünk, hogy a színész újbóli felbukkanása nem valami hatalmas fordulat lesz, hanem csak egy flashback jelenet. Magyarországon június 10-én folytatódik a sorozat, szóval hamarosan kiderül.


(via Independent)