Nicole Kidman szivárogtatott a sorozatáról

A színésznőnek köszönhetően beleleshetünk a készülő Hatalmas kis hazugságokba.

„Az első nap a forgatáson Meryllel és az én drága „kisfiaimmal”

– írta Kidman az Instagram-oldalára kirakott fotó mellé, amelyen őt, Meryl Streepet, illetve a Cameron és Nicholas Crovetti nevű gyerekszínészeket láthatjuk a Hatalmas kis hazugságok című sorozat most készülő második évadának egyik jelenetében.

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

A fotó azért is különleges, mert Streepet csak nagyon ritkán láthatjuk a kisképernyőn: legutóbb a 2003-as Angyalok Amerikában című minisorozatban játszott tévés főszerepet (szintén az HBO-n), amelyért 2004-ben Emmy-díjjal jutalmazták.

A Hatalmas kis hazugságok második évadában a három Oscar-díjas sztár a Kidman által alakított Celeste anyósát alakítja, Mary Louise Wrightot, aki a sztori szerint beállít a nőhöz és a gyerekekhez, mert úgymond aggódik unokái hogyléte miatt. A nyolc Emmy- és négy Golden Globe-díjas széria folytatásában visszatér Kidmanen kívül Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Laura Dern is.

A hét szenzációja pedig az volt, hogy egy szerepre maga Robert De Niro is bejelentkezett, amikor azt nyilatkozta az Entertainment Tonightnak, hogy szívesen eljátszaná a Streep által hozott figura férjét (azaz Celeste apósát). Arról még nincs hír, hogy Andrea Arnold, a második szezon rendezője beveszi-e a színészlegendát is a szereplőgárdába, ahogy azt sem tudni, pontosan mikor láthatjuk az új részeket.


(via CNN)