Novák Zalán távozni kényszerült az Exatlonból a sérülései miatt

A versenyző hetek óta fájdalmakkal küzdött, végül az orvosok szakvéleménye miatt el kellett búcsúznia a festői Dominikai Köztársaságtól és az újabb erőpróbáktól.

A TV2-n év elején elstartolt Exatlon Hungary All Star című extrém sport realityjében, amelyben a korábbi adások tíz Bajnoka és tíz Kihívója küzd meg egymással a festői szépségű Dominikai Köztársaságban, van egy igen szigorú szabály. Ha valamelyik versenyző beteg vagy sérült, egészen addig játékban maradhat, amíg a sérülései utáni regenerálódása megfelelő, és a produkció orvosai különböző egészségügyi vizsgálatok után engedélyezik számára a további szereplést.

A műsorvezető Monoki Lehel azonban a csütörtök esti adásban rossz hírt közölt:

Mára megkaptuk ennek a vizsgálatnak az eredményét, amely bizony kimondta, hogy Zalán nem tudja folytatni a versenyt.

Az évad során számos sérüléssel bajlódó Novák Zalánnak tehát végül távoznia kellett a játékból.

Forrás: tv2play.hu

 

A műsorvezető nagy bejelentése itt nézhető vissza:

 

Ebben a videórészletben pedig Novák Zalán arról mesél, hogy mentálisan és fizikailag is megviselte a verseny, az pedig nagyon bántotta, hogy a műsor korábbi évadában is a megromlott egészségi állapota húzta keresztül a számításait. A fiatal vállalkozó szomorúan vette tudomásul a fejleményeket, de igyekezett a pozitívumot is meglátni a történtekben. Ezekkel a szavakkal búcsúzott el az Exatlon Hungary All Startól:

Világ életemben pozitív voltam. Olyan nevelést kaptam, hogy számomra ha egy lábon kell futni, akkor is megyek, amíg azt nem mondják, hogy nem lehet. Nem volt a fejemben az, hogy ne menjek, vagy feladjam a játékot. (...) Úgy gondoltam, hogy ez az én harcom. (...) Az út az, ami boldoggá tesz, és nem a végcél.