Októberben érkezik az RTL-re Enyedi Ildikó új sorozata

Október 7-én lesz látható az Angyaltrombiták pilotja.

2021-ben nyerte meg Besenyei Katalin Angyaltrombiták című pályázata Hypewritert, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatát. A fődíj 10 000 euró volt, és lehetőség arra, hogy elkészítsék a sorozat pilotját (első, bemutatkozó epizódját), amit a nagyközönségnek is bemutatnak. Az első részt az Oscar-díjra jelölt, Arany Medve-díjas Enyedi Ildikó rendezte, és már tavaly nyáron leforgatták.

Az Angyaltrombiták középpontjában két lány, Anna és Jázmin (Kurta Niké és Baranyi Emma) áll, akiket emberkereskedők raboltak el, de sikerült megszökniük. Jelenleg egy rendőrök által őrzött, védett házban élnek a Viharsarokban, ám

mikor megtudják, hogy Jázmin 15 éves húgát, Bellát is elrabolták, elindulnak, hogy kiszabadítsák a lányt, és bosszút álljanak az emberkereskedőkön.

A sorozat első epizódja október 7-én, szombaton, 23:30-kor látható az RTL-en. Arról egyelőre nincs hír, hogy a csatorna streamszolgáltatásán, az RTL+-on mikor debütál, illetve hogy a sorozat további epizódjait az RTL-en lehet-e majd látni, vagy az RTL+-ra kerül fel.

Enyedi új filmje is készül

A Marvel-filmek sztárja is szerepel Enyedi Ildikó új filmjében

Tony Leung Chiu Wai, akit többek közt a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában láthattunk, csatlakozott a Silent Friend című film stábjához.

Tovább

 

(via SorozatWiki)