Öngyilkos lett Mark Salling, a Glee tévésorozat sztárja

A 35 éves színész felakasztotta magát. Gyerekpornó birtoklása miatt több évnyi börtön várt volna rá.

Január 31-én Los Angeles-i otthonában holtan találták a Glee - Sztárok leszünk! című sorozat 35 éves sztárját, Mark Sallingot. A hírt először a celebek halála ügyében mindig nagyon jól értesült hollywoodi bulvárlap, a TMZ hozta le (Michael Jackson és Carrie Fisher halálát is ők írták meg legelőször), de később már a patinás The Hollywood Reporter mozimagazin is megerősítette.

Fotó: Gail Oskin / Stringer / Getty Images

 

Salling egy Noah Puckerman nevű szerelőt alakított a Glee-ben, és egészen addig hihetetlenül népszerű volt a fiatalok körében, amíg 2015-ben le nem tartóztatták gyerekpornó birtoklása miatt. Salling egy programmal igyekezett kijátszani, hogy az IP címét azonosíthassák, de végül lebukott, és a rendőrség gyakorlatilag rátörte az ajtót. Több mint 50 ezer gyerekpornó képet találtak a számítógépén. Mivel Salling bűnösnek vallotta magát, egy két évig tartó jogi procedúra vette kezdetét. Idén tavasszal akár ítéletet is mondtak volna az ügyében: 20 helyett 4-7 év börtön várt volna rá, szabadulása után pedig regisztrálták volna, mint szexuális erőszaktevőt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.