Ördög Nóra és Istenes Bence idén a legjobb műsorvezetők

Bereczki Zoltán a legjobb zsűritagként, Scherer Péter a legjobb színészként vehette át a Televíziós Újságírók Díját.

Szeptember 8-án este 12 kategóriában hirdettek győztest a Budapest Music Centerben tartott Televíziós Újságírók Díja gálán. A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Bereczki Zoltánt a zsűritag kategóriában díjazták, Sztarenki Dóra és Scherer Péter a legjobb színésznő és színész díját vehette át, Barta Ágnest pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

Forrás: Televíziós Újságírók Díja

 

Nyolcadik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Klub hat, a TV2 öt, a Spektrum Home egy elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást. A Budapest Music Centerben rendezett esemény idén közel 200 vendég részvételével, kiemelkedően magas sajtóérdeklődés mellett zajlott, a díjátadó házigazdája immár harmadik alkalommal, Gundel Takács Gábor volt. A gálán videó bejátszással megemlékeztek a 23 év után idén júliusban véget ért Barátok Közt című sorozatról.

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén tizenkét kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin, a Telex és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású showműsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb a talkshow-t, a legjobb sorozat, legjobb napi sorozat, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, valamint a legjobb mellékszereplőt. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át.

 

Íme a 2021-es Televíziós Újságírók Díjával jutalmazott produkciók és hírességek listája: