Óriásit esett Keveházi Lili a Next Top Model Hungaryben

Ő a medencébe esett bele, Alföldy Anna pedig a műsorból ki.

A TV2 valóságshow-jának új adásából kiderült, hogy a topmodell(jelöltek) élete sem csak játék és mese. Néha egészen extrém körülmények közt kell bebizonyítaniuk, hogy végig tudnak menni egyenesen a kifutón. Például amikor a kifutót úszó platformok jelentik a medencében. A vízen járás majdnem sikerült is mindenkinek, de az utolsóként catwalkingoló Keveházi Lili megcsúszott, és előbb a platformra zuhant, majd onnan belecsúszott a vízbe.

Szerencsére nem sérült meg, de miközben a többi versenyző vigasztalta őt, hallhattuk a zsűri egyik tagjának ítéletét is, aki szerint

Lilinél a kifutó egy stressz.”

Érdekesség, hogy Lili egyszer már esett, de akkor a műsorból kifelé: a március 24-i adásban őt küldte haza a zsűri, de később mégis visszatérhetett. Valószínűleg ezért is jelent meg a „protekciós” jelző a mostani adásban, részt vettek ugyanis egy olyan fotózáson, ahol számukra bántó szavakat festettek a testükre.

Az epizód végén ezúttal Alföldy Anna esett ki, aki ezen nem lepődött meg különösen, vagy legalábbis ezt állította a végén, mondván:

Vegyes érzelmek vannak bennem. Örülök a sok tapasztalatnak, amit itt szereztem. Volt egy megérzésem, hogy ma otthon alszom, és bejött.”

Ezzel egy veterán celeb búcsúzott a műsortól, Alföldy, akit Hajdú Péter exeként is ismerhettünk, korábban ugyanis szerepelt a Viasat3 Flúgos futam című realityjében, akkor még szempillastylistként mutatták be, majd a Konyhafőnökben is feltűnt.