Összeállt Brooke Shields és Eva Longoria

A Született feleségek sztárja fogja rendezni egy sorozatban a veterán színésznőt.

A CW csatorna számára készülő Glamorous című szériából egyelőre csak a pilot epizódot rendelték be. Az egyórás sorozatnyitót Damon Wayans Jr. produkciós cége gyártja, és a Született feleségek, a Quantico és a Star Trek: Discovery forgatókönyvíró-producereként ismert Jordon Nardino írja.

Brooke Shields. Forrás: Jeff Spicer / Getty Images for BFC

 

A reménybeli drámaszéria egy nemrég érettségizett, saját nemi identitásában bizonytalan fiatalról szól, aki élete lehetőségét kapja, amikor gyakornoknak hívják ahhoz a kozmetikai céghez, amelynek a termékeit leszólta a YouTube-on.

Brooke Shields – akit korábban olyan sorozatokban láthattunk, mint a Szeleburdi Susan, a Rúzs és New York vagy a Szeplőtelen Jane – a szépségipar egyik prominens figuráját fogja játszani: egy Madolyn nevű egykori szupermodellt, akitől nem áll távol sem a Vogue címlapja vagy a milánói kifutók világa, sem a kőkemény üzleti élet, hiszen ő az alapító-vezérigazgatója az egyik legfontosabb kozmetikai cégnek.

Eva Longoria. Forrás: Paul Archuleta / FilmMagic / Getty Images

 

Eva Longoria ezúttal színészként nem vesz részt a projektben, ehelyett ő lesz az egyik executive producer és a rendező. A sztár ezt sem először csinálja: korábban olyan szériákban rendezett egy-egy epizódot, mint a Szeplőtelen Jane, a Feketék fehéren vagy a Született szobalányok. Hamarosan egyébként megrendezheti pályája első nagyjátékfilmjét is, a 24/7 című vígjátékot, amelyben Kerry Washingtonnal együtt szerepelni is fog.


(via Deadline)