Péntek este sok ezer embert bosszanthatott fel a TV2

A hatalmas sikernek örvendő Kincsvadászokból ismétlést adtak főműsoridőben.

A TV2 ránézésre teljesen random dobálja be műsorait a főműsoridőbe. A Szerencsekerék című vetélkedőműsornál már többször előfordult, hogy az új részek közé valahogyan ismétlések keveredtek, amiket előre nem jelzett a csatorna. Kasza Tibi műsora virágkorában hatalmas tömegeket ültetett a tévé elé, a TV2 azt gondolhatta, hogy egy-egy alkalom még nem a világ, elvégre talán akkor is nézik a műsort a nézők, ha már egyszer látták, elvégre senkinek nem lett még baja abból, hogy ismétlést nézett hétköznap főműsoridőben.

A csatorna ugyanezt játszotta meg március 8-án, pénteken, amikor a mostani legnagyobb sikerű műsoruk, a Kincsvadászok második epizódját dobták be a nézőknek. A TV2 által leadott műsortervben sem volt jelezve, hogy ez alkalommal csak ismétlést várhat a nagyérdemű, elvileg az első évad 35. epizódját kellett volna látnunk.

 

A Kincsvadászok elképesztően sikeres lett pár hét alatt, nézettségi trendeket elemző cikkeinkben rendre megírjuk, hogy a műsor nézőszáma és közönségaránya hétről hétre dinamikusan növekszik, múlt héten egy adást átlagosan 168 ezren néztek a fiatalok körében, a teljes lakosság körében ez a szám 540 ezer volt, de akadt olyan epizód is, amit 193 ezren néztek a 18 és 49 év közöttiek körében. Azt viszont nem tudjuk, hogy eddig hány részt forgattak le belőle, mindenesetre már keresik a második évad tárgyait és eladóit. Nagy kár lenne, ha a nagy "nézővadászatban" a csatorna pont a közönség érdekeit szorítaná háttérbe.

ez is érdekelhet

Tévénézettség: Az ugrás és a Szerencsekerék vért izzad, a nevető harmadik agyonveri mindkettőt

Nagyot gyengült Az ugrás, visszaerősödött a Szerencsekerék, de mindkettő elbújhat a nevető harmadik mögött: a Kincsvadászok hatalmasat nőtt, és „lealázott” mindenkit maga körül.

Tovább