Puskás Peti és Dallos Bogi átigazolt a TV2-höz, a Sztárban Sztár All Starsban mutatják meg magukat

A Puskás-Dallos házaspár az RTL-től ment át a TV2-höz.

A TV2 műsora 10. évadával tér vissza az előző szériák versenyzőivel. A jubileumi évad különlegessége az is, hogy a nyitó adásokban 24 énekessel találkozhatnak majd a nézők. A premier hétvégén egyből dupla élő show-val indul, szeptember 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap is Tilla várja a nézőket.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A női előadók: a 2. szériából Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, akit a legutóbbi szezonban láthatott a közönség, az egyik legemlékezetesebb alakításával, anno Jennifer Hudsonként is színpadra lépő Király Linda, Tóth Gabi, Tolvai Reni, Gubik Petra, az egyetlen női nyertes, Völgyesi Gabi a 6. évadból, Sári Évi, Cserpes Laura, Opitz Barbi és Orsovai Reni, aki jelenlegi egyik vetélytársát, Tóth Gabit is alakította a 8. szezonban.

De minden bizonnyal nagy szenzáció lesz a Puskás Peti és Dallos Bogi házaspár szereplése is.

Peti mellett a férfiak közül szintén örömmel vállalta újra a szereplést: a 2. évad nyertese Pál Dénes, Vastag Tomi, Hevesi Tamás, Oláh Gergő, az ezelőtt Korda Gyurit is megformáló Emilio, Szabó Ádám, a 7. szezon győztese, Kiss Ernő Zsolt, Sipos Tomi, Zámbó Krisztián, Péter Srámek, és "Trap kapitány" is.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Az énekeseknek átalakulásukkal hétről-hétre a zsűrin, azaz Liptai Claudián, Lékai-Kiss Ramónán, Hajós Andráson és Stohl Andráson kívül a nézőket is el kell varázsolniuk, hiszen a továbbjutás, és a végső győzelem most is a közönség kezében van. Mindezek mellett teljesen új szabályok várhatóak, a sztárok ezúttal párbaj-szituációkban is megmutathatják magukat. 

ez is érdekelhet

Régi-új zsűrivel indul a Sztárban Sztár All Stars a TV2-n

Szeptember 7-től kerül képernyőre a műsor, az RTL-es X-Faktorral és Sztárboxszal csap majd össze.

Tovább

 

A Sztárban sztár All Stars online riportere a Mokka műsorvezetője és a TV2 Klub nagykövete, Szabó Zsófi lesz, aki az élő show-k alatt interjút készít majd a zsűrivel, a versenyzőkkel és Tillával is. 

Sztárban sztár All Stars premier hétvége szeptember 7-én és 8-án a TV2-n!