Pusztító káosz van mindenki fejében az Árulókban

Már csak pár nap van hátra, de az ártatlanok teljes sötétségben vannak, és nem csak azért, mert az árulók olyan jól játszanak - tényleg jól játszanak, de a piszkos munkát a többiek végzik helyettük.

Már csak néhány nap van hátra Az Árulókból, és az eredeti négy gyilkosból három – Erős Antónia, Lakatos László és Dér Heni – már lebukott, de nem feltétlen azért, mert az ártatlanok olyan jól nyomoztak. Volt, aki elszólta magát, volt, aki eltaktikázta magát, és akadt olyan is, aki csapnivaló színészkedése miatt esett ki, de persze az ártatlanok között is volt, aki jó nyomon járt, elsősorban Bíró Bea.

Forrás: RTL

 

Vagyis Hevér Gábor egyedül maradt gyilkosként, így valakit meg kellett zsarolnia, hogy a társa legyen. Ez, nyilván a személyétől függetlenül a többiek számára is világos kellett volna, hogy legyen, de senki sem állt meg egy pillanatra, hogy elgondolkodjon azon, kit hívna be a gyilkos. Nyilván a legjobb nyomozót, két legyet ütve egy csapásra, szerezve egy ügyes cinkostársat és semlegesítve egy veszélyforrást.

A leglogikusabb választás természetesen Bíró Bea volt, mégsem gyanakodott rá senki,

sőt, azon sem töprengett el senki, kit hívhatott be a gyilkos. Ahogy Hevér fogalmazott: „Pusztító káosz van mindenki fejében.” Ha valaki mégis szánt erre pár másodpercet, és jó úton indult el – ilyen volt Url Iza -, az a Kerekasztal Szertartásra már el is felejtette az egészet, és ment az egyre fogyatkozó tömeggel.

 

 

Addig persze volt egy gyilkosság, Megyeri Csilla „halt meg”, de őt pont azért választották, mert nem zavart sok vizet, így nem volt köthető senkihez, illetve volt egy pénz- és pajzsszerző játék. Ahol Hermányi Mariann szerzett az éjszakára védettséget – de ne sokra ment vele. Őt a kezdetektől fogva gyanúsítják, és még mindig nem értjük, miért, hacsak nem azért, mert kicsit kívülálló.

Ő akármit csinált, gyanús volt, ha nem nyomozott azért, ha igen, akkor azért,

és most utolérte a végzete, kiszavazták, ártatlanul. Közben még sikerült akaratlanul is vérig sértenie Muri Enikőt, aki még mindig nem érti, hogy ez a játék arról szól, hogy mindenki a gyanús jelekre figyel, mert másból nem tudnak kiindulni. A két gyilkosra, Hevér Gáborra és Bíró Beára egy szavazat sem érkezett, jól is játszanak, így, amikor az éjszakai konklávén dönteniük kellett, behívnak-e még valakit, valószínűleg nemmel döntöttek – ezt persze csak holnap tudjuk meg.

Forrás: RTL

 

Persze jó helyzetben vannak, behívhatnak egy erős játékost, akivel végigviszik az egészet, vagy megzsarolhatnak egy gyenge ártatlant, akit rögtön feláldoznak, de egyedül is végigvihetik a játékot.

 

Visszanézve még izgalmasabb, mert most nyer értelmet egy csomó minden

Az Árulók - Titkok a kastélyból 3. epizódjának vendégei, Bíró Bea és Vályi István elmesélték, hogy milyen komoly agymunkával jár egy nap a túlélése és feldolgozása ebben a nem mindennapi játékban.

Tovább

 

Hiánypótló tartalommal készül a PORT.hu! Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban kulisszái mögé kalauzolja el a rajongókat. A saját gyártású kibeszélő műsorunkban a reality producerével, az évad legikonikusabb szereplőivel, és külsős szakértőkkel beszéljük át a látottakat, sőt, még annál is több minden. Pénteken 19.50-kor csak a Port.hu-n Az Árulók . Titkok a kastélyból. 

Itt nézheted meg az első epizódot:

Ártatlanként nehéz feldolgozni, hogy megöltek, hogy veled ez megtörténhet

Az Árulók - Titkok a kastélyból kibeszélő műsor vendégei, Nyári Gábor szenior kreatív producer és Vadon János műsorvezető elárulták, hogy milyen nehéz lelkileg és mentálisan Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban. Messze nem olyan egyszerű benne lenni a játékban, mint kívülről szemlélni.

Tovább

 

Ide kattintva a második részt láthatod:

Olyan ez, mint a Poirot vagy a Columbo, nézőként tudod, hogy ki a gyilkos, de ha benne lennél, teljesen vakon lennél

Így mesélt Lakatos László humorista Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorról, de még több érdekességet is elárult a realityben való szerepléséről.

Tovább

 

A beszélgetés Dér Henivel és Molnár Áronnal

Minden magától alakul, kavarodik és omlik össze

Az Árulók - Titkok a kastélyból 4. epizódjának vendégei, Dér Heni és Molnár Áron szinte megállás nélkül mondtak el egy csomó érdekesebbnél érdekesebb infót a reality-ről, ami teljesen beszippantotta őket is.

Tovább