Randi közben derült ki, hogy házas a Celebrandi egyik résztvevője

A párkereső reality legutóbbi részében egymással is randiztak a celebek.

Az RTL realityjében a Puskás-Dallos randiügynökség komoly kihívás elé állította a celebeket, egymással kellett randizniuk.

Danics Dóra és Bence első találkozóján viszonylag gyorsan kiderült, hogy a srác életében még van egy másik nő. Egy thaiföldi nyaraláson találkozott vele, és hároméves házasság lett a kapcsolatból. Az énekesnő meglepődött, majd elmesélte, hogy a kapcsolataiban általában ilyen hazugságok szoktak előjönni.


A celebek közös randijain Frohner Fecó és Jázmin Viktória kerültek párba, akik már a beszélgetésük legelején nagyon komoly vizekre eveztek. Fecó elmondta Jázminnak, hogy szerinte milyennek tűnik a posztjai és a mondatai alapján. Kifejtette, hogy Jázminon nem látszik, hogy mély kapcsolatra vágyna.

 

 

Lukács Mikit és Danics Dórát is összesorsolta a randiügynökség, de nem pont a tervek szerint alakult a légyott.

A randi alatt Miki kendőzetlen őszinteséggel elemezte ki Dórát, amivel nemcsak az énekesnőt lepte meg, de a távolból figyelő Puskás-Dallos házaspárt is. Dóra utólag úgy érezte, hogy „ez konkrét személyes támadás”.


A randiügynökség titokzatos kártyáin az utolsó kérdés, hogy megfordult-e már a randizó felekben, hogy megcsókolják a másikat. Jázmin Viktória és Frohner Fecó randiján a modell olvasta fel a kérdést, és Fecó egy elég határozott igennel válaszolt, és azt is bevallotta, hogy „még soha nem láttalak ennyire szexinek.”


Bogdányi Titanilla és Papp Zsombor is megkapta a kérdést, és be is vallották, hogy szívesen megcsókolnák egymást. A Puskás-Dallos házaspár nagyon megörült, hogy működik a kémia, a hírességek szerintük olyanok voltak, mint a tinik.


A következő adás előzetesében Lukács Miki a kínos csend ellenszeréről, Frohner Fecó pedig eddigi legjobb randijáról mesél, Papp Zsombor bevallja, hogy ki lett nagyon fontos az életében, Bogdányi Titanillánál viszont eltörik a mécses. A Celebrandi szerdán 20:10-kor folytatódik az RTL-en.