Rejtélyes csoportképen a Twin Peaks szereplői

Az Entertainment Weekly borítóin izgalmas nyomokat is találhatunk a kultsorozat új évadához.

Nyakunkon az új Twin Peaks, és néhány semmitmondó előzetesecskén, gonosz erdőn és fánkot zabáló Lynchen kívül eddig szinte semmi információt sem kaptunk. Hogy kerül vissza Laura Palmer a sorozatba? Hát az apja? Az elmúlt 25 évben mi történt a megszállt Cooper ügynökkel? Egyáltalán: BOB benne lesz? A világ egyik legfélelmetesebb gonoszát játszó Frank Silva 1995-ben meghalt, de nincs Twin Peaks BOB nélkül.

És a Twin Peaks titkos története óta az is egy nagy kérdés, ami meglehetősen nyugtalanító: milyen irányt vesz a sorozat?

Az Entertainment Weekly 3 különböző borítón mutatja be a kultsorozat visszatérő szereplőit. Érdemi infót most sem kapunk, de megállapíthatjuk, hogy elég jól öregedtek a színészek. Még a legnyomorultabb karakter, James Hurley is helyett kapott, mondjuk ő elég szarul néz ki. A stáblista alapján egyébként rengetegen visszatérnek, ám a Donnát alakító Lara Flynn Boyle-t nem találni köztük. Talán nem is baj, a szerepe is fölöslegessé és idegesítővé vált egy idő után, amellett a színésznő azóta sajnos szörnyeteggé műttette magát.

Forrás: Entertainment Weekly

 A fotó Az utolsó vacsorát idézi, és a sorozat mitológiájának ismerői a kötelező bagoly, tuskó, fánk- és pitehalmok mellett kiszúrhatják a Tűz, jöjj velem fintorogva vonagló, ám rejtélyes üzenetet közvetítő kisasszonyának kék rózsáját is. Vajon mit jelenthet? Nekem úgy tűnik, azt a bizonyos zöld köves gyűrűt is elrejtették, aminek, úgy látszik központi szerepe van a történet misztikumában. (A képekre klikkelve jó nagyban is megnézhetitek - jó nyomozást!) Május 21-től (talán) picivel okosabbak leszünk.

Szólj hozzá Facebookon!